Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a kép azért simán kimeríti a vizuális környezetszennyezés törvényi tényálladékát!
köszi időközbe sikerült megorvosolni...míg én zh-ra készültem apu és a bátyám összdrótozták...mindjárt ki is próbáltam...hibátlan,azt leszámítva,hogy elég fekete a gyertya...kicsit több levegő kéne neki.
ESETLEG tudja valaki melyik csavart kell tekergetni a karbin hogy több levegőt kapjon(szebb legyen a gyertyakép)
meg kicsit fura volt,hogy nagyon rángat alacsony fordulaton.ezt így kell megszokni,vagy beállítás kérdése?
Teljessen jó képek , örülünk ,h ilyen is van a mai napról! Jó hamar leléptetek , még elköszönni sem tudtam
A mai szereplők
Hmmmm, a sok pályázós biztosan elfáradt és nincs itt. De lesz is biztosan holnap izomlázuk
én is látom..... , , a kibbbb. szerencsétlenségem miatt nam tudtam menni, pedig rooftopnak megigértem, ááá
Látom megvoltak az idei első pályázások
Közönöm...nem is néztem , hogy felraktad már
Királyak!
szia, azok vannak ,amiket felraktam a fotókhoz,a többi sajnos fos lett. nem az én műfajom ez
egyébként nem mentél rosszul egyáltalán, nem könnyű az a motor,főleg ilyen szűk pályán
Az első féklámpakapcsolóba a kis műanyag hengert én kifaragtam valamilyen műanyag darabból, elég macerás volt, de azóta is teljesen jól működik.
Kibebaszott jó volt ma a visontai mocizás köszönöm mindenkinek!
Sajna a fotos haver nem fért be végül a kocsiba úgy hogy nincsenek fotók
Én meg nem fotoztam mert inkább húztam ( vagyis próbáltam ) a gázt
Luki köszi az infókat a mocizás technikai ügyekben...Jó nagy szar voltam de azért élveztem, majd csak jobb lesz
See ya
Rólam nincs véletlen egy kép?
Tudom hogy " pityu " vagyok de ha van egy megköszönném

Thx
Egyik haveromnak volt ilyenje - míg el nem lopták
Ha kell, én tudok kölcsönadni egy Mikunit.
csak azért nem voltam nyugodt, mert találkoztunk
ja, de mi is láttunk pár motorost "túrázgatni" szakadó esőben szét ázva, gondolom hazafelé siettek, és nem erre számítottak! de most hogy mondod, tényleg nem mosolyogtak! csumi!
ne is mond,mindig homályosak ezek a kurva képek,nem tudom mit kell csinálni az élességgel mondjuk egy kicsit még dőlöngélek a mankó miatt,de attól még nem kéne ,hogy ilyenek legyenek.
Szasztok!Hát látszottál valami nyugodtnak mikor találkoztunk.Mi is elindultunk Veszprémbe mire odaértünk elkezdett esni.Du.3-ig esett . Veszprémig találkoztunk kb. 300 motorossal.Ők sem tűntek . Nem is igaz,hogy mennek a motorosok mint állat.A 4sávoson nem mentek 120at se
hát ugratni én sem tudok, mert hiába enduróztam sokat régebben az ilyen cross pályák rajtam is kifognak. most hogy kicsit meg volt ázva a talaj, szerintem egész jó volt! okés szólok legközelebb!
most léptem, szia(sztok)
meglestem a képeket! jó kis futam volt!

a lencsén még egy kicsit élesíteni kell oszt tuper lesz a gallér-ia!
Milyen a csizmád? Látom most ezt használod!

Hogyan szólt Zé bergje akis dobbal?!
amikor volt a gogo2, kipróbáltam én is a pit bike pályát,de nekem az nehéz volt nagyon.lehet hogy nagy homok miatt,de amúgy se vagyok az ugratások nagymestere
ha mész legközelebb kakucsra,szólj, és megpróbálok kinézni
pit bike pályán mentünk. arról hogy milyen lesz a pálya sajna nem tudok semmit...
a pit bike pályán mentetek,vagy a supermoto részen? az igaz ,hogy idéntől agyagos lesz a supermoto rész, és talán használni is lehet?