Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"1. nem tudok gyorsan menni, csak szeretnék" csak jobban döntesz és szűkebben fordulsz, ez kanyaronként kb 2-3 másodprc..mondjuk 10 kanyarnál fél perc az kb 1 kör mit matekozok össze és se eleje se vége..de azért jó belegondolni
ugyan már.
1. nem tudok gyorsan menni, csak szeretnék. (ha látnád sanyát akcióban! )
2. én sem így jöttem ki muterból!

szóval fel a fejjel, és sokat kell menni meg gyakorolni
ha vadászgéppel mennék utánad akkor sem érnélek utól a pályán
neki kezdtél a könnyítésnek?
Nem érdekel valakit egy LC4-be való akksi?
szeva ... volt verseny monoron, jót bandáztunk, sokat ünk, van itt pár fotó valahol az EC-n
Szia!

Mizu? Hétvégén volt bandázás?
Stét
Szeva Gábor,
Persze emlékszem.. Remélem bevált! Köszi előre is ha tuható majd róla valami infó.. Ma betoltam a CRF-t a garagéba... apám még 3dikba is ágaskodik lazán. kurva jó alap lesz smre alig várom hogy kereszbe próbáljam vágni visontán...
Sziasztok!

Nem ismeri valaki véletlenül a képen látható eladó 450 smr-t?
Kellene pár infó a gépről, felújítás, állapot, szervíz, ....

Előre is kösszönöm mindenkinek.
Giraffe!

Megvannak a cuccok!
Szerda délután jöhetsz érte!
sokat kell még finomítanunk ezen a képességen
én ne tudnék? csak teljesülni kell hozzá, több feltételnek:
1.dec.24.
2. +2fok
3. medium slick
4. 450smr
5. egy "próba kör"

de ha jól tudom, neked is van egy ilyen opciód, csak januárban.
nem tudsz teleportálni?
a feketémen rajta volt,de ezt már nem fogom matricázni,mert ezer év és nagyon idegölő ezeket a kis betűket kivágni. a kórházban jobban ráértem.
én meg Horváth Lacinak (46), most került fel a 450 esek közé, suzukival megy idén. Ügyes nagyon
4 ismerősöm is indul, köztük a Zolim is, ha minden jól alakul. Lesz kiért izgulnom
A babakék mankódat azonnal átfesteni narancssárgára és a reditúrész, se hiányozzon róla
ugye nem gondoltad komolyan, hogy egy mx versenyért elutazok paksig? inkább pihenek ezerrel!
Igen én is néztem . A hideggel annyira nincs gáz, csak az eső ne essen
akkor most ne motorozz, hanem gyere te is paksra cross versenyt nézni
hát igen a jó idő nem ártana! kinek szurkolsz?

na majd ha látsz , adj valami jelzést, ha véletlen nem ismernélek meg. engem könnyű megismerni, ilyen babakék mankóm van, a fekete elkopott
hétvégére nagyon hideg időt mondanak
Mi egy kisebb társasággal kint leszünk Pakson hétvégén, nagyon remélem, hogy jó idő lesz, kb olyan mint a mai
Sziasztok srácok
Reggelt!