Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én sose keresem őket...egyszerűen rámtalálnak

( na jó, a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a cím egy torrent ajánlóban merült fel, ezt az oldalt már célzottan kerestem a link alapján )
lehet kellett volna nekem is játszani a guminyomással
ajánlanám, a hátsókerék és fék kombinációt.
kutya. gyanus vagy te nekem, hogy ilyen honlapokon keresgélsz....
vmit még lekell szednem a motorrol h könyebb legyen
"Minden csepp" lóvé jól jön...

Tudtam hogy sokmindenben utazik a Luki
válság idején minden pénz jol jön
na jó, majd akkor kicsit rágyúrok, hogy jobban tetszen!
Na miben is fáradtál Te el ?

Látom forgatási nap volt : Rooftop sluts...
há me elegem volt h mindig csak a seggedet nézem
minek húztad neki annyira?
én is kivagyok mint a kutya
ja tudom már. én a napokban már osztottam, csak olvassátok vissza!
szerintem a ktm szobában gondolt valakire ,de kövezzetek meg ha nem
hát igen,még maradtam volna szívesen, csak faternak már nagyon mehetnékje volt.

nem gondolkoztál még azon,hogy eladod az első kereked, úgy sem használod
gyerekek azt kell hogy mondjam, ilyen izomlázam, tizen évek óta nem volt. a mai napon nagyjából úgy fogok mozogni, mint 3PO.
végre megjött a motor
reggelt
a nagy dilemmamester visszatért
azért a tiszteletedre odatettem magam...... a földre, ahol Te is ezt tetted tavaly.
Szasztok!
Sajnálom Lukács én is hogy nem mentünk,de Norbi barátomnak épp kivették a vakbelét,én meg már megint a hobbimnak éltem A kocsimban kilyukadt a radiátor,úh műszerfalat bontottam le meg raktam vissza
Z bácsi,nagyon idegen a sisak,meg a gépsárkány a segged alatt
Spannak kéne DRZ SM-re hátsó gumi utcára,van valami jó? Péntek-szombat megint megyek Debrecenbe...
Albijam: a csizma nagyon jó, de ezt is meg kell vasalni, ha nem akarod pályázásonként a cserélhető részt cserélni. Zéé bergje nagyon nagyot szól, nyomaték és lóerő túltengése van. féltettem is szegény Zéé komát, de mint már gondolom olvastad, ma nekem osztották az esőember főszerepét.

kosatt: sajnálom, hogy nem tudtál jönni. tudom milyen az ilyen helyzet. ne aggódj, fogunk mi még együtt motorozni idén. így most egyben válaszolok az e-mailedre is. a dolgot majd intézzük személyesen. úgyis tervbe van véve hamarosan egy pályázás Máriapócson.

Koph: nem voltál szerintem annyira béna, sőt ahhoz képest, hogy elsőre voltál és a futóműved teljesen utcai beállítás, teljesen jól mentél. a csúszkálás meg majd megindul magától, ha nagyobb lesz a tempó. láttad, hogy én is csak bénázok vele.
köszi!
amúgy mégse a sárbogárdit vettem...remélem ezzel jobban jártam
Az az egyhengeres ami nem rángat kis fordulaton az "egy másik kávéház" (hogy egy klasszikust idézzek )!