Szasztok!
Sajnálom Lukács én is hogy nem mentünk,de Norbi barátomnak épp kivették a vakbelét,én meg már megint a hobbimnak éltem A kocsimban kilyukadt a radiátor,úh műszerfalat bontottam le meg raktam vissza
Z bácsi,nagyon idegen a sisak,meg a gépsárkány a segged alatt
Spannak kéne DRZ SM-re hátsó gumi utcára,van valami jó? Péntek-szombat megint megyek Debrecenbe...
Albijam: a csizma nagyon jó, de ezt is meg kell vasalni, ha nem akarod pályázásonként a cserélhető részt cserélni. Zéé bergje nagyon nagyot szól, nyomaték és lóerő túltengése van. féltettem is szegény Zéé komát, de mint már gondolom olvastad, ma nekem osztották az esőember főszerepét.
kosatt: sajnálom, hogy nem tudtál jönni. tudom milyen az ilyen helyzet. ne aggódj, fogunk mi még együtt motorozni idén. így most egyben válaszolok az e-mailedre is. a dolgot majd intézzük személyesen. úgyis tervbe van véve hamarosan egy pályázás Máriapócson.
Koph: nem voltál szerintem annyira béna, sőt ahhoz képest, hogy elsőre voltál és a futóműved teljesen utcai beállítás, teljesen jól mentél. a csúszkálás meg majd megindul magától, ha nagyobb lesz a tempó. láttad, hogy én is csak bénázok vele.
( na jó, a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a cím egy torrent ajánlóban merült fel, ezt az oldalt már célzottan kerestem a link alapján )
Tudtam hogy sokmindenben utazik a Luki
válság idején minden pénz jol jön
Látom forgatási nap volt : Rooftop sluts...
nem gondolkoztál még azon,hogy eladod az első kereked, úgy sem használod
a nagy dilemmamester visszatért
Sajnálom Lukács én is hogy nem mentünk,de Norbi barátomnak épp kivették a vakbelét,én meg már megint a hobbimnak éltem A kocsimban kilyukadt a radiátor,úh műszerfalat bontottam le meg raktam vissza
Z bácsi,nagyon idegen a sisak,meg a gépsárkány a segged alatt
Spannak kéne DRZ SM-re hátsó gumi utcára,van valami jó? Péntek-szombat megint megyek Debrecenbe...
kosatt: sajnálom, hogy nem tudtál jönni. tudom milyen az ilyen helyzet. ne aggódj, fogunk mi még együtt motorozni idén. így most egyben válaszolok az e-mailedre is. a dolgot majd intézzük személyesen. úgyis tervbe van véve hamarosan egy pályázás Máriapócson.
Koph: nem voltál szerintem annyira béna, sőt ahhoz képest, hogy elsőre voltál és a futóműved teljesen utcai beállítás, teljesen jól mentél. a csúszkálás meg majd megindul magától, ha nagyobb lesz a tempó. láttad, hogy én is csak bénázok vele.
amúgy mégse a sárbogárdit vettem...remélem ezzel jobban jártam