hello!
látom Neked most pont ki van szedve a kerék a mociból,megtennéd,hogy megméred(vagy ha esetleg fejből tudod az is jó ) milyen hosszú küllő kell a hátsó kerékbea féktárcsal felöli oldalon)...
márha 4,25"os BEHR felnid van...
Nem kell szétszedni, és 10E volt darabja. Nagyon folyt a nyálam egy ilyen kerékre, igaz, az eredetiben az agy is színes, de hát erre telik. De én vidám vagyok ezzel is, nagyon örülök neki.
Meg tudná valaki mondani,hogy MIKUNI BST40-es karbin hol lehet állítani,hogy több levegőt kapjon(elég fekete a gyertya...)Azt csak az alapjárati keverék csavarral lehet belőni,vagy van külön levegőállító csavar is?
Másik:eddig 10w60as olaj volt a motorba(szervízkönyv szerint)...a gyártó 10w40,10w50 és 10w60as olajat ír elő...ha a mostani 10w60as helyett rakok bele pl 40-est,vagy 50est annak milyen következményei lehetnek(váltó,kuplung....)?
Kösz!
látom Neked most pont ki van szedve a kerék a mociból,megtennéd,hogy megméred(vagy ha esetleg fejből tudod az is jó ) milyen hosszú küllő kell a hátsó kerékbea féktárcsal felöli oldalon)...
márha 4,25"os BEHR felnid van...
szerintem ez lesz az nézz körbe megéri
mennyiért csinálnak ijen szép felemás felniket ha szabad tudni? és ki kell hozzá fűzni a kereket? engem is érdekelne ijen, baromira tetszenek
Nekem amúgy nem tetszenek az ilyen agyonspirázott dolgok, de ez tényleg jól néz ki
Ha lesz egy perced dobj az emailcímemre egy postai elérhetőséget szeretnék megosztani veled valamit amit csak postán tudok el juttatni!
Boldog névnapot Sanya!
Kérlek ezt a képet nee rakosgasd ide, mert a múltkor is olyan sokkot kaptam hogy megálltam a növésben!
Másik:eddig 10w60as olaj volt a motorba(szervízkönyv szerint)...a gyártó 10w40,10w50 és 10w60as olajat ír elő...ha a mostani 10w60as helyett rakok bele pl 40-est,vagy 50est annak milyen következményei lehetnek(váltó,kuplung....)?
Kösz!