igen, a bizonytalan idő miatt ezt is nehezen vállaltam be.
a sarat én sem csipem egyébként, de sajna csak fél órát tudtunk menni a pályán, és leszakadt az ég. Ezért úgy döntöttünk ha már ott vagyunk, akkor megyünk disznókodunk egyet
Legközelebb remélem eljutunk Visontára is!
egykerék..holtpont gyakorolgatása hátsófékkel, ezzel nemis volt baj, csak a levegőben eldőlt az egész motor balra, majd jobbra. És hát már fekve raktam le a gépet De nemtom h ilyen lassú tempónál miért dől el a moci, lehet nagyon izgága voltam
nekem is összejött ma egy kisebb fajta ismerkedés a friss aszfalttal képességeim határait feszengetve
Képeket lökjétek felfele a mai visontás gurulásról!
na gyerekek én itthon vagyok, nagyon jól sikerült a mai nap, a pesti alakulat 4 fővel képviseltette magát, debrecen 2 vel, állítólag én is kint voltam
az idő csodálatos volt. bár volt egy kis szitálás, de az belefért. ma én voltam az eső ember, gumimelegítő körben, egy balosban azt mondta az eleje, hogy jobb lenne lepihenni. ennek ellenére minden nagyon jó volt és hihetetlenül jól éreztük magunkat!
a sarat én sem csipem egyébként, de sajna csak fél órát tudtunk menni a pályán, és leszakadt az ég. Ezért úgy döntöttünk ha már ott vagyunk, akkor megyünk disznókodunk egyet
Legközelebb remélem eljutunk Visontára is!