Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megyünk mi még eleget remélem nyugi
mát írtam a telószámom lejjebb , hívjál holnap
Hello Sanyi!
Tudnál nekem segíteni KTM 640 LC4 SM küllővel kapcsolatban?Délután írtam Neked egy ímélt,nemtom megkaptad e....az a helyzet,hogy a gyári Behr felnimbe el van szakadva az egyik küllő és ezt szeretném pótolni...a méretét nem igazán tudtam megmérni...ha Nálad lehet ilyet vételezni,kérlek írj egy mail a dadis(kukac)freemail(pont)hu-ra!
Köszönöm!
meg ezeket is ha kell, nem volt szívem kidobni.
naná, hétvégén már menni kellene 1-2 kört...óváron, vagy győrben, vagy mindkettő
Mindig mondták , h a motortól szarosbottal kell hessegetni a csajokat, de mozsdmár elhiszem
Szia,
ha eljössz érte ezeket elviheted.
ugye! de nem az én nagyim sajna
naná, már hajtani kellene 1-2 kört győrben...
szasztok király ez a kép
Jóstét összerakták VÉGRE a DRZ-t! Holnap hozom. Már most lehetne, csak sötét van és hideg
sanya mondtad h van slick gumid hol tudjuk ezt megpofázni mert kéne valami a tragacsra
Szia,
Mennyit bír a blokk, mennyire alkatrész igényes vannak e olcsóbb beszerzési helyek, mi az amire krvára oda kell figyelni, lehet e valami doksit letölteni szereléshez ilyesmi..
http://www.kepesmotor.hu/felni...

Bartha Sanyi! Ismerem, rendes srác!
nekem van ha kell szóljon Gáborom
...akkor már hárman vagyunk te, a remény meg én
Szewasz bázze!
Ki vagyok fogyva, abból a gumiméretből, mert a multkorában kiszórtam a raktárkészletemet.
Van még egy 140/70 -es de olyan puha mint a bakelit, ha szeretne a haverod mexelni tanulni , arra még jólehet, másra nem , mert csak küzdene vele, mint disznó a jégen

jobban várod már mint én, de ez nem baj

hú az nagyon jó pálya!kétszer már motoroztam rajta
remélem azért supermoto ügyileg is összejönnek a dolgaid
neked mikor lesz ijen kereked lampee?
vagy akkor most melyik sanya?
szép cucc
OK 30-432-3543
mi lenne a kérdés?
Megvagy!