Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

06209724729
Szia Sanya,
Holnap hozom haza a vasat amint lelöktem az utánfutóról hívlak.. . feltéve ha megtudom a számodat..
aha...most nem , majd jövő 7en nyáregyházán, talán
Tádááám
vééégre , ezt is megéltük
Hoppá én tudok, felnik, és első fék szett, kedvező áron
Sziasztok
vannak sm kerekeim crf-hez (még válogatni is tudsz)
az úgy jó. akkor ahéten átíratás, aztán leszállítás
Szia, megnéztem a képeidet és így egyből kapcsoltam. Itt van még néha Kóródi művészúr, mutant nick-el, neki 2db crf-je is van, hacsak nem adta el. ő is biztosan tud neked mesélni.
Sanya! te az rmz vel nyomod még? nem indulsz pakson hétvégén?
mert úgy fest megyek megnézni a versenyt
azt mondja az ajánlat kész, ma elküldtem neki fater papírjait, minden rendben van, holnap hív , és lehet h már akkor alá is írhatom
elég szorgalmas
Tenksz Szőr,
Szevasz Luki, az első gogo-n találkoztunk először. Visszahúz a kis ketyegőm így veszek egy sm nek valót meg terepezem megint. Csak kellene meddig bírja a honda infó mennyi az alkatrész ilyesmi. Osz egy pár kerék sem ártana mert a bütykös kissé csúszós lenne.
jaja sanyinak ....néha felnéz ide is, csak a nickjére nem emlékszem.
Szerintem kérdezd Zridert, a spanja, akivel hétvégén Visontán volt CRF-el, ilyenekkel foglalkozik. Ha jól emlékszem , Sanyinak hívják (1-est kaptam mindig névmemóriából ), rendes tag, hajdúszoboszlói....
nem tököl, mert nincsen neki!
450es van sokmindenkinek, de nem CRF. ha általánosságban kéne infó 450esekről, akkor kevéske tapasztalatomat megosztom szívesen veled.
héten meglesz az én motorkám is ez a csajszi jól végzi a dolgát, nem tököl
csőőő
Helóka Mindenki,

Nem tudtok esetleg egy CRF 450 sm szettet eladót valakinél, vagy estleg hasonlót amit bele lehet faragni?
Van valakinek 450-se itt köztetek? Kellene néhány infó...
előre is köszi...
Nem a motor sajnos ....hanem HG