Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak a Prestige volt ilyen kanáriszínben.
Mondjuk nekem első dolgom lenne ezeket a fényezett cuccokat leszerelni és atomra becsomagolva elhelyezni valami biztos helyen, helyükre meg menne fel az utángyártott, anyagában színezett idomszett...
hát azt nem tudom milyen apropóból lett ilyen a fényezésük,de ilyen sárgát még csak a Prestige kiadásokon láttam(ami nem zárja ki azt,hogy másikon ne lenne)...de sztem egész pofás...nekem tetszik
Ezt a szín kombinációt, meg még láttam zöld-feketét is.... valamilyen alkalomból adta ki a KTM vagy van valami mi más oka, hogy ilyen nem megszokott színekben is van lc4?!
Bármelyik KTM boltban kapsz hozzá mindent...
Sziasztok!
Most vettem észre,hogy a hátsó kerékben az egyik küllő el van szakadva...gyári Behr felni.Van esetleg valakinek egy darab ilyen küllője?Vagy tudtok ajánlani valakit akitől tudok venni?
Még kellene:baloldali Duke tükörre gumi(elöregedett és elkezdett foszlani...)vagy komplett bal Duke tükör...
meg még kéne az első fékhez féklámpa kapcsoló(le van törve az egyik kis bizbaza és néha kijön a helyéről,ilyenkor nem ég a féklámpa...)
Amúgy ilyen a masina:
motorszállitáskor miért van bedugva a kipufogó a dugóval? crossgépeknél is igy láttam
a jobbos bezárom, de úgy meg nem lehet fényképezni
Így nyomod, nyitott hátsó ajtóval?
ready to race!
én 11kor indulok, szóval lassan el kellene kezdenem pakolni az autóba.

g.gábor: meg kell hogy mondjam, nagyon számítottam rá, hogy jössz! sajnáklom, hogy nem jött össze, de remélem a következőre sikerül eljönnöd.
Sajna arra is csak kocsival tudtam menni,idén még úgy sem
Jó mulatást!
várjuk!

Mikor lesz a találkozó?
de szép emlék! a mai annyiban lessz komolyabb, hogy jön velem egy profi kamerás srác, Koph-al meg egy profi fotós. este/éjjel, lehet majd csemegézni
Helyes!

Nálunk is szép idő van. Motorkáznak is rendesen.
Utálom, hogy nyomnom kell az ágyat!
a mait el is nevezem Mini GO-GO-nak!
Igen, igen márc. 15 volt, csak szombat.
Ezért gondoltam, hogy beírok pár mondatot!
Szorítok Nektek, hogy minden olyan jól sikerüljön.

Valami elkezdődött akkor azt hiszem ....
ha jól emlékszem, ez éppen márc 15.én volt. ekkor pattant ki a GO-GO ötlete. ma hagyományt teremtünk! (hu de politikus dumaaaa!)
Kívánom, hogy minimum olyan jól sikerüljön ez a mai nap, mint az 1 évvel ezelőtti!

Emlékszem, Luki reggel 6 körül hívott, kaptam egy időjárás beszámolót, ami arról szólt, hogy picit fúj a szél, de tutira nem fog esni. Felbuszoztam Fehérvárra a dokiért és indultam is Visontára. Ha jól emlékszem olyan 11 környékén érkeztem meg.

Nagyon jó kis nap volt!
Első bekezdés
Én se szoktam elzárni, mégse fogy ki álltában a benya
Egy nagyon szép emlék.
Szia Biker!
Biztos igazad van bizonyos dolgokban, mert én közel sem látok be annyira a színfalak mögé (bár sok mindent tudok).
Viszont abban nem értek egyet, hogy egy találkozó növelné a megosztottságot. Persze akkor igen, ha vannak olyanok, akik tesznek róla. A sablon dumám, hogy "én csak jót akarok motorozni" azért hangzik el gyakran a számból, mert sajnos ez a sport itt már nem erről szól, hanem a hatalmi harcokról és a lóvéról! Ami engem nem érdekel. Én igenis motorozni szeretnék. Éppen úgy csinál ez az ország, mintha tele lenne tehetséges sm riderekkel, holott egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány van. Persze olyan nagyon sok van, akinek "supermoto kerék van a mocijában". Senkit nem akarok ezzel sem megsérteni, sem bántani, plána azért mert nekem is csak "supermoto kerekek vannak a mocimban". Sokan a vita helyett inkább azon lennének hogy minél jobbak legyenek ebben a sportban (bár igaz, az sokkal nehezebb).
Az a dolog, hogy "ki, mit talált ki és akkor már nem találhatja ki senki" számomra egy kicsit érdekes. Én 2007-ben Kakucsringen pár barátom segítségével összehoztam egy kis találkozót, aminek ugyan nem volt neve, nem is voltunk 100-an, de nagyon jól éreztük magunkat. De akkor most én már elöbb kitaláltam?! Hagyjuk!
Én most csupán a véleményemet írtam le, és nem vitát szeretnék elindítani (újra )
Szép napot mindenkinek!
Hogy ityeg barát? Rég jártam erre.Ja látom viszályt izzítasz itt.Nem baj lesz ez még jobb is.Veled vagyok.Fussunk együtt.
Ne az Alaszkai időjárás jelentést olvasd b...meg!