Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tálájmenti fágy is várhátó mostanaban. Bacca meg.
A hétvégi motorkiállításon Sasa-nak köszönhetően bemérettük a verdát Pár fotó és az eredmény....
Az adatok keréken mért adatok....
Thx Sasa!
én is kezdem a készülődést, de csak nagyon lassan!
Na már legyártottam a szendókat, meg a piát.
Összepakolom, a fotós cuccaim és lassan megyek át a mocimat pakolni meg a cuccaimat
nálunk itt verőfényes napsütés, 3-4fok. remélhetőleg lesz olyan jó idő, mint tegnap volt.
Reggelt!
Felhős az ég de kék itt ott
Egyelőre 6 fok van, ha kisüt lesz ez jobb is
Lassan készülődök........
Luki,és aki még megy holnap!
Vigyázzon mindenki magára,hideg még a betony

Nem volt elzárvaja benzincsap.

Azt vajon hogy csinálta
Egy ismerősöm egyszer szerelt egy LC4-et,aminek a karbiján keresztül párolgott el egy egész tank benzin huzamos állás alatt.Akárhányszor pucolta,nem tudott vele mit kezdeni,asszem másik karbi lett a megoldás
Kérj egyet kölcsön,aztán ha jó,vedd meg
semmi gond! a következő remélhetőleg hamarosan lesz, Borsinak mond meg, hogy küldetek ezer egri leánykával puszit a térdére, csak meggyógyuljon neki!

Említettem Borsatyának a dolgot, de úgy gondoltuk hogy még kicsit hideg van a pályázáshoz, meg neki fáj a térde a sok tereptől, én reggelig melozok, mindkét gép még cross, és még holnap van egy fontos találkozóm is. Tudom kicsit sok a kifogás de sebaj a legközelebbin ott leszünk.
nem jöttök esetleg ti is le? úgy lenne igazi a bagázs!
Jó szórakozást a holnapi naphoz annak aki megy pályázni.

Szomorú hogy idén a kiállításon még csöcsparádé sem volt
Igen, Ő, csak nem tom, kellene-e "ismernem" vagy sem!

Ő volt annál a pavilonnál, ahol a KTM supermotot láttam.
Elég sokat beszélgettünk, jó arcnak tűnt.
Jó nektek húzzátok min tállat ....jóccakát
na mégegy alibibuzi
mutasd mit!
kapjad be
de várom, ezt a holnapi pályanapot. remélhetőleg jó idő lesz, és akkor elég sokan összejövünk. a jó hangulat garantált! most beszéltem Zriderrel, ők is jönnek....húúúú de pöpec lesz!
helló mindenkinek.Ki az a Nacsa Zsolt?
8 hónap után visszatér

ezt nem lehet kihagyni

én nem!