Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elkeseredtem rendesen.....

Ti ismeritek ezt a tagot? -Nacsa Zsolt
úgy látszik, nem divat az SM
Én is csak 2 supermoto láttam:

egy KTM-et, ami azt hiszem a K. Márké volt.
meg a Zóka Attila motorja volt eldugva az Ipone sártába.
elvileg ott volt még Kökibogyó motoja is az Aprilianál, de azt nem néztem.

Azt az RM-Z-t én is láttam, minden volt rajta ami utcára kell.

Gondolom nem meglepő, hogy a Yaminál töltöttem rengeteg időt. Szépek a WR-ek, meg az YZ-k. Volt egyismerős a Yaminál, ő megmutogatott mindent. Na, meg ne feledkezzünk meg arról a fullos fehér YZ-ről ami ONE márka sátra alatt volt megtalálható. Szééép volt naon!

Figyeltétek az új CRF-et? Tök kis picike.
Tisztelt Egyesületek!

Mint azt tudjátok, 2009. február 25-én tisztújító közgyűlésre került sor. A MAMS Alapszabályának 38 § (1) bekezdése értelmében a Szakágvezetőket az elnökség nevezi ki (&) A kinevezés az adott szakágban nevezői licenccel rendelkező tagok javaslata alapján történik.
Szakágvezetőnek az a személy nevezhető ki, aki bírja az adott szakágban nevezői licenccel rendelkező tagok többségének írásos támogatását.

Ezúton felkérlek Titeket arra, hogy 2009. március 16-ig írásban jelezzétek, hogy kit jelöltök szakágvezetőnek. A jelöléseket a titkárságra szíveskedjetek eljuttatni. Csak olyan jelölést fogadunk el, amely aláírással és egyesületi pecséttel van ellátva. Természetesen szakágvezetőt csak az adott szakágra szóló nevezői licenccel rendelkező tagok jelölhetnek. A szakágvezetők kinevezésére a 2009. március 18-i elnökségi ülésen kerül sor.

Forrás: www.motomax.hu
akkor meg nagy taps az üzlet mögött álló üzletembereknek!
Akkor leírom mégegyszer, hátha te is megérted... Tiszta sor számomra is, hogy a 250 néző felett érkezők ingyen mehetnek majd be...csak azon tanakodtunk, hogy mitől vár valaki ekkora nézőszámot, ha nem versenyt rendez? Érted? És azon viccelődtünk, hogy milyen komoly, hogy a meghirdetett főzőverseny végeredménye lesz felszolgálva ebédként, az első 250 nézőnek...remélem érthető, és számodra is felfogható, hogy mire gondoltam...már elsőre is...
"és ha ezt nem tudják minden hazai forgalmazó számár elérhetővé tenni" Tudod ez is csak 1üzlet és nem jótékonyságról szol....
Voltam én is a kiállításon. Valóban nem voltak a kosatt által felsorolt márkák, és nagy ruhamárkák sem. Pl arai, astars. Az egész egy pavilonba volt bezsúfolva, kicsi volt a hely. Endúróból azért volt elég sok. Jah, nem volt még gasgas, bmw, ducati.
Olvasd vissza, amit írtál, és akkor majd lehet, hogy megérted, mit nem értettél.
Tudom hogy komoly költségei vannak a részvételnek, de
Én akkor is azt gondolom hogy egy ilyen kiállítás legyen a Motorok Ünnepe és ha ezt nem tudják minden hazai forgalmazó számár elérhetővé tenni akkor inkább ne is legyen!
legalább holnap rendesen végig tudlak vezetni a pályán!
Nee voltál motorozni....na yoooooooooooo
elnézést kívánok minden holnap visontára érkező motoros barátomtól!

én ma szerény 3 órát töltöttem azzal, hogy memorizáljam a pályát a helyszínen.
Csabi ma tolta neki
Amikor Élelmiszeripari Kiállítás van, a mi cégünk is részt szokott venni, egy 20 négyzetméteres stand bérlete 1 - 1,5 milla / 4 nap. + a kiállítandó termékek szállítása, a promóció, ellátás, stb...
a kisebbik kigyúrt állat
Szia(sztok)Gáz vagy nemgáz de valszeg sporolnak(amugy nemolcsó ám ott a nm..)gondolom forgalomban nagycsodát amugysemvárnak ebben az évben,akkormeg minek...
köszi az a beszámolót és a képeket!

Elszomorító ez a mondatod: "Nem volt Kawasaki, KTM, Husquarna, Husaberg stand." !

Nem értem hogy ilyen kvalitású gyártók miért nem teszik ki portékájukat! Lehet sok mindenre hivatkozni akkor is gáz! Szerintem ezen gyártók által képviselt szegmens ugyanúgy érdekes mint A sok másik! Kár hogy nincsenek kiszolgálva az érdeklődők 100%-osan!
Te melyik vagy a képen, a kis csúnya vagy a nagy csúnya?
Bár a Yamaha az tetszett, a WR-ek, YZ-k szép sorban
Nekem nem tetszett. Nem volt Kawasaki, KTM, Husquarna, Husaberg stand. Kiegészítőket nem akartam venni, az árakat nem nézegettem. Ismét az universalmotorral volt a probléma, a telefonban azt mondták, kiviszik a rendelt idomokat, mert az üzlet zárva lesz, de sajnos "elfelejtették". Talmácsi volt kinnt, aztán beindították az új R1-es Yamahát, amit a tesztekben is írtak egy az egyben V-motoros hangja van, hiába sornégyes. A szokásos Mókus stunt show, bár most 2x majdnem borult, az utolsó pillanatban fogta meg a gépet. És sajnos supermoto vonatkozásában csemegéket nem láttam. Ki volt állítva az RMZ 450 enduró, világítással, indexszel, kitámasztóval.
Sziasztok!

Nem tud valaki valami jó 50 es supermotot?
Baranyában vagy környékén?
2001-2009 ig kb 250.000 Ft körül?
Aki tud kérem irjon az email cimemre:
super_moto@indamail.hu
NAGYON FONTOS lenne!
Köszönöm!
Hellótok!
Sziasztok!

Gondolom többen voltatok kint kiállításon.... valami kis élménybeszámoló, képek, bármi ami supermoto vonatkozásában jelen volt?!

A neten semmi érdemlegest nem találtam ezért szívesen látnék bármit!