egy KTM-et, ami azt hiszem a K. Márké volt.
meg a Zóka Attila motorja volt eldugva az Ipone sártába.
elvileg ott volt még Kökibogyó motoja is az Aprilianál, de azt nem néztem.
Azt az RM-Z-t én is láttam, minden volt rajta ami utcára kell.
Gondolom nem meglepő, hogy a Yaminál töltöttem rengeteg időt. Szépek a WR-ek, meg az YZ-k. Volt egyismerős a Yaminál, ő megmutogatott mindent. Na, meg ne feledkezzünk meg arról a fullos fehér YZ-ről ami ONE márka sátra alatt volt megtalálható. Szééép volt naon!
Mint azt tudjátok, 2009. február 25-én tisztújító közgyűlésre került sor. A MAMS Alapszabályának 38 § (1) bekezdése értelmében a Szakágvezetőket az elnökség nevezi ki (&) A kinevezés az adott szakágban nevezői licenccel rendelkező tagok javaslata alapján történik.
Szakágvezetőnek az a személy nevezhető ki, aki bírja az adott szakágban nevezői licenccel rendelkező tagok többségének írásos támogatását.
Ezúton felkérlek Titeket arra, hogy 2009. március 16-ig írásban jelezzétek, hogy kit jelöltök szakágvezetőnek. A jelöléseket a titkárságra szíveskedjetek eljuttatni. Csak olyan jelölést fogadunk el, amely aláírással és egyesületi pecséttel van ellátva. Természetesen szakágvezetőt csak az adott szakágra szóló nevezői licenccel rendelkező tagok jelölhetnek. A szakágvezetők kinevezésére a 2009. március 18-i elnökségi ülésen kerül sor.
Akkor leírom mégegyszer, hátha te is megérted... Tiszta sor számomra is, hogy a 250 néző felett érkezők ingyen mehetnek majd be...csak azon tanakodtunk, hogy mitől vár valaki ekkora nézőszámot, ha nem versenyt rendez? Érted? És azon viccelődtünk, hogy milyen komoly, hogy a meghirdetett főzőverseny végeredménye lesz felszolgálva ebédként, az első 250 nézőnek...remélem érthető, és számodra is felfogható, hogy mire gondoltam...már elsőre is...
Voltam én is a kiállításon. Valóban nem voltak a kosatt által felsorolt márkák, és nagy ruhamárkák sem. Pl arai, astars. Az egész egy pavilonba volt bezsúfolva, kicsi volt a hely. Endúróból azért volt elég sok. Jah, nem volt még gasgas, bmw, ducati.
Tudom hogy komoly költségei vannak a részvételnek, de
Én akkor is azt gondolom hogy egy ilyen kiállítás legyen a Motorok Ünnepe és ha ezt nem tudják minden hazai forgalmazó számár elérhetővé tenni akkor inkább ne is legyen!
Amikor Élelmiszeripari Kiállítás van, a mi cégünk is részt szokott venni, egy 20 négyzetméteres stand bérlete 1 - 1,5 milla / 4 nap. + a kiállítandó termékek szállítása, a promóció, ellátás, stb...
Szia(sztok)Gáz vagy nemgáz de valszeg sporolnak(amugy nemolcsó ám ott a nm..)gondolom forgalomban nagycsodát amugysemvárnak ebben az évben,akkormeg minek...
Elszomorító ez a mondatod: "Nem volt Kawasaki, KTM, Husquarna, Husaberg stand." !
Nem értem hogy ilyen kvalitású gyártók miért nem teszik ki portékájukat! Lehet sok mindenre hivatkozni akkor is gáz! Szerintem ezen gyártók által képviselt szegmens ugyanúgy érdekes mint A sok másik! Kár hogy nincsenek kiszolgálva az érdeklődők 100%-osan!
Nekem nem tetszett. Nem volt Kawasaki, KTM, Husquarna, Husaberg stand. Kiegészítőket nem akartam venni, az árakat nem nézegettem. Ismét az universalmotorral volt a probléma, a telefonban azt mondták, kiviszik a rendelt idomokat, mert az üzlet zárva lesz, de sajnos "elfelejtették". Talmácsi volt kinnt, aztán beindították az új R1-es Yamahát, amit a tesztekben is írtak egy az egyben V-motoros hangja van, hiába sornégyes. A szokásos Mókus stunt show, bár most 2x majdnem borult, az utolsó pillanatban fogta meg a gépet. És sajnos supermoto vonatkozásában csemegéket nem láttam. Ki volt állítva az RMZ 450 enduró, világítással, indexszel, kitámasztóval.
Nem tud valaki valami jó 50 es supermotot?
Baranyában vagy környékén?
2001-2009 ig kb 250.000 Ft körül?
Aki tud kérem irjon az email cimemre:
super_moto@indamail.hu
NAGYON FONTOS lenne!
Köszönöm!
Hellótok!
Ti ismeritek ezt a tagot? -Nacsa Zsolt