Sziasztok!
Segítség kéne...
2002-es 640 LC4 Prestige-ről lenne szó...
Az a gond,hogy beindítom a motort,szivatóval indul pöccre(új gyertya van benne) járatom egy csomót,mikor már melegszik elkezdem visszaengedni a szivatót.csökken a fordulat...itt is járatom kicsit...és mikor akarnám teljesen visszatolni,egy pontnál lefullad a motor...mintha nem volna alapjárat és befullad...pedig ki volt pucolva a karburátora...és szivató nélkül el sem indul.egyszer sikerült így gázhúzásra fölpörgetni,fölpörög faszán(szal sztem nem elektronikai problémája lehet)csak egyszerűen nem megy szivató nélkül...
Azt tudni kell még róla,hogy van rajt egy gyári KTM Supermoto kipuffogódob és ehhez nagyobb főfuvóka.
Mi lehet a probléma?Karburátor beállítás?
Valakinek valami ötlete?
Lécci segítsetek!
Barátom, te nagyon álomvilágban élsz, és még a sorok közt sem tudsz olvasni. És azt sem értem, hogy mit nem értek a plakát szövegezésében...Nekem minden tiszta, csak esetleg én többet is tudok a dologról 1-2 fórumos sráccal karöltve, és az is lehet hogy nekik írtam. Deakkor viszont te nem érted a szitut...
Vasárnap reggel erősen felhős vagy borult égboltra számíthatunk, de csapadék gyenge eső formájában csak északnyugaton lehetséges. A keleti, délkeleti légmozgás gyenge lesz. A hajnali hőmérsékletek -2 és +3 °C között alakulnak. jól lesz az idő no para! olvasni kell a sorok között
Sajnos én nem tudom most elhozni a moccot, mert a srácnak nem jó a hétvége!
Meg hazaléptem Bogárdra. Egész héten nagyon szarul voltam, égtem a láztól egész nap, ma megerősítette a az ügyeletes doki, hogy vesegyulladásom van. Fogalmam sincs mikor tudok visszalépni Pestre!
Szerintem meg nem. Giraffe, te nagyon következetlen vagy, ha ezt mondod. Hogy mást ne mondjak, ezek szerint maradjon az általad oly' nagyon kedvelt Gyuri bácsi, hiszen ő már kitalált valamit, így véleményed szerint mindenki másnak abban a témában utána már kuss. Nem?
A plakát szövegét úgy értelmezem, hogy ha fizetsz belépőt, kapsz ebédet és egy üdítőt. Ha nem jut neked ebéd, akkor nem fizetsz belépőt sem. Mi nem érthető ezen neked?
Ő ismer,ill vágja hogy ki vagy , kinn élt a nőjével Dániában pár évig, mióta visszajött ,annál a cégnél épitésvezető, akiknek gyakran melózom, most meg oltom mint a meszet, h jöjjön motardozni
Segítség kéne...
2002-es 640 LC4 Prestige-ről lenne szó...
Az a gond,hogy beindítom a motort,szivatóval indul pöccre(új gyertya van benne) járatom egy csomót,mikor már melegszik elkezdem visszaengedni a szivatót.csökken a fordulat...itt is járatom kicsit...és mikor akarnám teljesen visszatolni,egy pontnál lefullad a motor...mintha nem volna alapjárat és befullad...pedig ki volt pucolva a karburátora...és szivató nélkül el sem indul.egyszer sikerült így gázhúzásra fölpörgetni,fölpörög faszán(szal sztem nem elektronikai problémája lehet)csak egyszerűen nem megy szivató nélkül...
Azt tudni kell még róla,hogy van rajt egy gyári KTM Supermoto kipuffogódob és ehhez nagyobb főfuvóka.
Mi lehet a probléma?Karburátor beállítás?
Valakinek valami ötlete?
Lécci segítsetek!