Az első példány a Bedő tamásnál van, és még 3 vagy 4 titánvázas létezik, ha jól tudom. A magyar bajnokság sajnos megszűnt létezni, így csa külföldön mennek, főleg a cseh bajnokságban, illetve az IQC-n...
Ennek a váznak a neve BM Racing, ami a kitaláló/épító nevéből származik: Bucsi Attila, alias BucsiMűvek...az első példánnyal ő versenyzett, abban még még KTM blokk volt, és CromMolibden vázas volt. A második generációs gép már titán vázasvolt, és a magyar menők közül Farkas Tamás, Somfai Mátyás hajtott ilyet. Az előbbi 630-as KTM blokkos, a Somfai Matyié 550-es Aprilia blokkos volt. Az építő leszerződtette a csapatába a sokszoros lengyel bajnok oldalkocsis mx bajnokot, és superguad eb győztes, Pavel Sobczikot, aki szintén 550-e aprillia blokkal ment.
Bocs, a belinkeléshez nemértek...bikepics.com manufacturers/aprilia/sxv 450/2007
Nem keresem, csak nem gondoltam, h ilyen sok építés van erre a blokkra.
A legkomolyabb rész az, hogy csak az első 250 néző kaphat ebédet, amit a főzőversny végtermékéből szolgálnak fel....Ha nem verseny, akkor viszont miért gondolják, hogy egyátalán 1 néző is kimegy, és fizet?
Március 15-én, nemzeti ünnepünkön (vasárnap) változóan felhős lesz az ég, tehát napsütés is várható, délután északnyugat felől elszórtan (inkább csak északon és nyugaton) lehet záporeső. Reggel -3,+2, délután 7 és 14 fok között várható a hőmérséklet (északkeleten lehet a hűvösebb
Vagy 3 éve versenyzett párat Yamahával, ha jól emlékszem, annyira nem ment rosszul...itt lakik a szomszédban.
Nem keresem, csak nem gondoltam, h ilyen sok építés van erre a blokkra.
Miért keresed?
Giraffe, nem tudod, ki az a Szpisjak Attila?2 superqad van feltolva a Bikepics-re 450-es SXV blokkal...
c=1
Ez a legpontosabb időjárás jelentés, a'la Visonta...