Úgy a 7-es és a 9-es kanyar környékén vigyázni!
Én eddig ott fetrengtem. Bázz,erről jut eszembe,szétszakadt ott a bőr. Meg kell csinyáltatni.Monnyuk ráér,megint nem férek bele
Erről a pesti motorkiállításról vki tudna nekem mondani pár infót, mert még sosem voltam és nemis hallottam sokat...egy link sokat segitene, mert vasárnap úgy néz ki felugrok sisakot venni. Ilyenkor mennyivel olcsóbbak a cuccok? Előre is THX
Tőlem? Én mindent megteszek, amit csak lehet a hazai supermoto életért, de csak legálisan! Talán én biztattalak, hogy indulj el licenc, meg minimum vizsga nélkül? Ja, csak egy jót akartunk motorozni, meg ilyenek...
Ki beszél itt a hazai hivatalos supermoto-ról?
De igazad van! A lelkes hobby supermotosoknak akiknek van kedve egy egy jó kis baráti sm találkozóhoz, annak is vegyük el a kedvét! Ha már amúgy is szar a helyzet, akkor legyen mindenkinek szar! Vitatkozni, veszekedni! Jó is az! Ahogy látom Te nagyon rajta vagy a "dolgok előre mozdításán", mert folyton vitatkozol valakivel. Áhhhh...... Szerintem meg ezért tart ott az ország, ahol tart...
Én befejeztem! Peace!
Ezért írtam, hogy fiatal vagy még... ha így menne, ahogy leírod, akkor már rég lenne jó OB...És ezért nem jó így gondolkodni...valamelyik oldalra muszáj letenni a voksod, mert az ország is azért áll így, mert a többség szarik rá, és el sem megy szavazni...utána meg a másikra mutogat...
szerintem pedig Jocó jól gondolkodik,motorozni kell ezerrel. nem a mi dolgunk foglalkozni a dolog többi részével. szervezz egy jó ob.-t és ennyi vagy motorozz,és érezd magad jól. kb nekem ez a véleményem.
Nem, ez nem hülyeség, ez a valóság...fiatal vagy még, és keveset supermotoztál. Egyáltalán nincs rálátásod arra, hogy mi folyik a hazai 'hivatalos' supermoto életben...de ez nem baj, tiétek a jövő...
Mivel csak mx, short tarck, és tereprally szakágban lesz nagyjából induló, így a superquadban már akkor sem tudna indulni, ha akar. Max egyedül körözni...
Én örülök neki hogy lesz, örülök a GoGo-nak, a Motomaxos napoknak és minden olyan találkozónak ahol egy jót tudunk együtt motorozni. A többi dolog nem érdekel hogy ki mit gondol és mit mond. Nekem a motorozás a fontos, a többit meghagyom azoknak akik inkább egy nagyszerű vitatémának tekintik az egészet.
Peace!
azt nem tom, h mennyi volt a rajtszáma, csak az rémlik, h jól ment, én csak utcán láttam párszor, de nagyon ütőseket tolt keresztbe.
Most KTM-et vett asszem, de szerintem már csak hobbizás lesz belőle, ahogy a szavaiból kivettem.
Én eddig ott fetrengtem. Bázz,erről jut eszembe,szétszakadt ott a bőr. Meg kell csinyáltatni.Monnyuk ráér,megint nem férek bele
a választ előre köszi!
ilyet találtam!
Gondolkozz már el ezen egy picit...
Ennél többet vártam Tőled! Ugyan nem ez volt a téma, de látom Neked aztán teljesen mindegy csak vitatkozni lehessen!
Na mostmár tényleg befejeztem...
De igazad van! A lelkes hobby supermotosoknak akiknek van kedve egy egy jó kis baráti sm találkozóhoz, annak is vegyük el a kedvét! Ha már amúgy is szar a helyzet, akkor legyen mindenkinek szar! Vitatkozni, veszekedni! Jó is az! Ahogy látom Te nagyon rajta vagy a "dolgok előre mozdításán", mert folyton vitatkozol valakivel. Áhhhh...... Szerintem meg ezért tart ott az ország, ahol tart...
Én befejeztem! Peace!
Peace!
Most KTM-et vett asszem, de szerintem már csak hobbizás lesz belőle, ahogy a szavaiból kivettem.