Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csőcsőcs
Cső,
légszűrőház megnyitás és fúvókázás megvolt?
sziasztok

lenne egy hattalmas kérdésem

650 es Husaberg esetleg KTM vásárlása előtt állok (kb.2000-2004es) és ahogy a hirdetéseket olvasgatom elég soknál látom hogy motorja felújitva meg hasnolók.. mennyire szervízigényesek ezek a motorok? illetve egy 5-9 éves motornál milyen cserélnivalókra meghibásodásokra számithatok körülbelül?
nagyon megköszönném ha valaki pár mondatban leirná miben különbözne ezek szervizelése a túra, sport-túra motorokétól mert eddig csak ilyenjeim voltak de abba 6000 kióméterenként olaj meg szűrők és ennyi... ezek a versenyendúrók mennyivel szerelés illtetve szervízigényesebbek?
Se sanya, se jocóék nem hoznak meleget, mert nincs is zsákjuk, csak zacsijuk
itt már +3 fokra melegedett fel a hőmérséklet !
mibe fáj egy ilyen szűrő Börni?
az jó ha picsán tudsz rúgni, mert akkor az már azt jelenti hogy együtt motorozunk valamelyik pályán és jó idő van!
Köszi Lacika!
...és mindenkinek aki köszöntött!

Tegnap nem voltam gépközelben, ugyh így utólag kívánok minden Sanyinak boldog névnapot!
Szép estét Mindenkinek!

Meddig lesz még tél?
Mikorra tervezitek a legközelebbi pályázást?

Nem merek ígérni, de talán jövőhéten már vissza tudok menni Pestre!
Így igaz! És látványosan jobbbat lép a gép...Én is megcsináltam csak nekem SMC-van!Zsír nagyon érdemes!
Azért nem csak kifújni lell...van hozzá speciális mosófolyadék, és olajozó spray, csak nem kell olyan sűrűn tisztítani. Bár elgondolkodtató, hogy miért tud x %-al több levegő átmenni rajta...
indulás van!
csá pajti nem beszéltél a bankos emberrel ?
hát igen a nyitott rendszernek része a levegőszűrő.Ezt a fajta K&N szűrőt csak ki kell fújatni levegővel,nem kell cserélgetni. A gyár nem ír fuvóka cserét sem csak az üzemanyagszint növelését a karbiban.
akkor nyitott kipufogóhoz dukál egy ilyen elvileg ügye? és ezt is ugyan ugy lehet takarítani, vagy cserélgetni kell a szűrő részét? (hülye vagyok ezekhez teljesen )
40% több levegőt enged át és papír szerint + 2 LE,ezenkívül örökös.
szia
mit tud ez a légszűrő?mivel másabb mint a gyári?
mindjárt
képek nélkül, ne is dicsekedjél!
Lukító tettem fasza légszűrőt a motorba
itt is!
Esik a Hó