Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azok az irigy tekintetek

Irigykedett is mindenki! 2 lány, egy srác felállásra!
mingid öröm egy ilyen gáláns lovaggal fürdőbe menni

Nekem is!
Bocs, az Apriliásoknak, a smilet véletlenül raktam ki
Hello! Már sokszor mondtam itt a fórumon, engem az Aprilia szalonban lebeszéltek az SXV-ről ...
Neked is jó volt?
a sör már a kezemben
Nos igen, néha jobb nem bele gondolni, hogy mi is történhetett volna... Ez sem jó ami történt, de ennél sokkal rosszabb is lehetett volna a vége.
Lacika! Otthon gyorsabban gyógyul az ember, úgyhogy "húúúzd" neki!
megmondom a frankott jobban szeretném ha már meglenne jobban izgulok mint a Bogi éjjel megmozdul már ugrok én is kocsit le se állitota a parkolóba
ne aggódj papa , hideg van idekint,még vár pár napot , megvárja a tavaszt
Szép estét Motosok!

Estét a fürcsis különítménynek is!
Nagyon jól éreztem magam!
kislányom nem akar látni mára volt kiirva a feleségem
nics semmi extra teso
csá fater mi a pálya?
Na hali
Hát az 5.1 igen keverhető minddel.
De kuplungba nemjó a fékolaj legalábbis Ktm is pont h nem azt használ hanem Mineral Oli-t,asszem azis motorexes cucc.
kik azok papa?
Na szóval akkor mit tegyek bele?
Hidraulika olaj vagy dot 3 esetleg?
Viszont most mindenki legnagyobb megkönnyebbülésére (halljátok, előbújhattok végre ) én elteszem magamat későbbre...úgy tűnik, már én se vagyok a régi
Én is tönkre tudok tenni jóformán bármit...
Igazad lehet. De mindjárt jönnek akik elforralják az 5.1 cuccost is.
Majd vitázunk egy jót!
Viszont arra figyelni kell, hogy a DOT 3-4-5.1 kompatibilis egymással, az 5 viszont nem, mert az teljesen más összetételű, így a nem ahhoz tervezett rendszerekbe töltve károsíthatja a tömítéseket!
Amúgy a legújabb KTM-eken lévő asszem Brembo hidraulikus kuplung már fékolajjal működik, lehet hogy ez is valami ilyesmi...
Kivéve nálad, aki ugye az ilyet simán halántékkal feltöri

/bocs, nem tudtam kihagyni /
Megkaptam a csizmát nagyon fasza,valamit majd megiszunk ennek örömére valamelyik pálya szélén.
A hidraulika olaj nem oldja a festéket. Ez egy féktartály szerintem.
A DOT jelölés az olaj forráspontját jelöli
- DOT 3- 4 (kb.266C): kisebb testű járművek, motorok fékolaja hagyományos 1-2 dugattyús fékrendszerekhez
- DOT 5 (kb. 271C): általános fékolaj a legtöbb motorkerékpár fékrendszeréhez ajánlott, ABS-es fékrendszerhez is.
- DOT 6-7 (300C feletti): verseny fékolaj speciális fékrendszerekhez, versenykörülményekre ajánlott.