Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindenkinek!
Lacika: április május mindjárt itt van KITARTÁS
Luki: szeretném kommentálni a tegnapi íméled , ha tudsz gyere msn-re.
nekem nagyjából itt voltak a törések
én drukkolok nedek
aztán otthon nem rohangálni egész nap
Fiatal vagy még ezekhez az élményekhez! De, az élet a legjobb iskola!

Lukácsnál nem sérültek az alap funkciók a bukáskor, íme egy felvétel. THX Nasa!
egy biztos,sok mindent megtanultam itt a korházban,és sokmindent máshogy is látok.örülök hogy ennyivel megusztam.tegnap láttam egy embert meghalni,és utána azt az embert,aki miatt meghalt.nem egyszerü....
Ezen egyáltalán nem csodálkozom...és egy picit se irigyellek
nem,de azt kell hogy mondjam azóta folyamatosan fáj,bár egyre kevésbé.nem könnyü ugy aludni h lerohad a seggem:) még multhéten szerdán az altató se altatott el:)
szia
csak egy év mulva szedik ki. szurkolj most nagyon,8körül kiderül h végre mehetek e.tegnap beigérték,remélem nem mondják vissza.jo lenne már otthon.
Pedig Te nem is a fejedre estél mint a Luki...
Otthon, saját környezetben jobban fog menni az alvás.
nyugi utána még aludtam eg másfél órát. a baleset ótaáz az alvás nem az erösségem,örülök ,hogy ennyit tudok.
Erről jut eszembe, van egy 44.-es méretű Berik cross csizmám, vadonat új piros színben. Cserélném fehérre, akár drágábbra ráfizetéssel is.
Ha véletlen valaki olcsót keres...
Hella,
Akkor elég jól haladsz a gyógyulás útján. A csavarokat majd ráérsz lefotózni, mikor kiszedik belőled!
Az SXV után bármit bevállalok!
Volt egy rövid ideig Husqvarnám 2005.-ben, nagyon szerettem, de kivették alólam. Beleszeretett egy haverom. Most megpróbálkozom újra a KTM projekttel, szinte mindegy mivel vagyok lassú a pályán.
Ménemalszol?
Így sose fogsz meggyógyulni...tessék pihenni, irgumburgum!
sziasztok!

Jocó-- köszi,de csúsztatni nem tudok még.majd nyáron megtanulok :) a legfrissebb kalkulációm szerint április- május körül találkozunk kakucson vagy valahol:)

Börni: nem tudom igy milyen csavart raktak be,majd ha meglesz a röntgen akkor lefotózom.azt tudom h két jó nagy,meg egy lemez.igyekszem a járással,tornával,csak sajnos folyton belázasodok.
van "viziló" méretű póló!
hómácsmáni?
na ja! abból a 60-asból mentem inkább pár kört...
nem,nem
még ez is megvan...
Gondolom neked se volt "kedved" 60e-ért venni rá egy fekete tankot...
Ó hogy kabbe
Szerencsére azért néha akad 1-1 csaj aki elég rámenős ahhoz hogy felszedjen...néha azért hagyom magam...