Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad van szervizeltetni!
Az a baj h a Husqvarna topicban nem nagyon találtam debrecenhez közeli tulajt.
Szervizelni? Pl. a garázsban
SzervizelTETni...na azt nem tudom, de mondjuk van egy Husqvarna topik is, miért nem ott kérdezed meg?
Szia!
Köszi a választ.
Azért szeretnék valami kétrészes ruhát, mert ha csak el kell menni a városban, és nincs olyan nagyon meleg, akkor csak felkapom a kabátot, és ennyi.Tehát azért hogy tudjam külön is használni.
A térdvédőt pedig azért akarok venni külön, mert ami a ruhában van az nem annyira jó.Akivel eddig beszéltem mind azt mondja, hogy vegyek egyet külön mert azok sokkal jobbak.
Akkor azt mondod a Hebo jobb?
A sisakról meg eddig jókat halottam, szétnéztem többfele is, de a felsorolt márkák kicsit húzósabb áron vannak.De azért még nézelődök.
Várom a többiek véleményét is.

Köszi,
Robi
Bocs az offért!
Tudnál nekem abban segíteni h debrecenben Huskyt hol érdemes szervizelni?
Köszi szépen
Régebben voltak, most én se találtam.
De ha a GasGas topikban érdeklődsz döme74-nél, ő sztem fog tudni segíteni!
GD

a hebo.hu hoz vannak árak vagy csak én nem találom?
Végre egy rendes ember...visszavonok mindent amit a motorválasztásodra korábban írtam!
Őszintén szólva ezt én sem tudom...a hangok a fejemben vajon annak számítanak?
Miért ragaszkodsz a 2részes ruhához? Csak plusz hibalehetőség az illesztés+nem is véd olyan jól...
Gaerne sztem a legjobb (mégsem a legdrágább) úgyhogy azzal gond nagyon nem lehet.
Sisakból az ONeal-t nem ismerem, de én a helyedben inkább sisakgyártók (Arai, Shoei, Shark, Lazer, Bell) termékeiből válogatanék nem egy divatcégéből (tudod, cipőt a cipőboltból)...
Smith-ről se jót se rosszat nem hallottam, legalább most lesz majd tapasztalat azzal is
Bőrruhában van gyárilag térdvédő, minek akarsz még külön venni? Amúgy A* Bionic-ot ne vegyél, ismerősök közül akinek van mind azt mondja hogy kényelmetlen. Thor Force nekem van, jó is, de mai eszemmel már inkább Hebo Strike-ot vennék, abban vannak további okosságok (kivehető, mosható párnázás pl.), ráadásul jóval olcsóbb is.
nekem foxinredsox ajánlotta és beszéltem is a sráccal de nem láttam személyesen a motort
Ismeri valaki ezt a motort?
Z papa hol járhat?
ma volt bevásárolni és biztos a megszerzett cuccokat rakosgatja lesegeti ....
ami gyárilag fakó piros.
a képeid miatt elhiszem hogy egy vagy
, de milyen az új motorod?
az aprilia után mi következhet?!
na

Motorra gondoltam. Én=
a forma csizmából van már 45-ösöd?
az új motorod színe fekete vagy a lelki mocsárra gondolsz?!
Fekete lesz az enyém is...vagyis már az is...
Van lelkivilágod?
WoaH!
amúgy meg jóestét
Ferus itt a tel számom bármikor elérhető vok 0-24! 30/537-9419
csáó ferus! itt az msn címem-- nekem8mate@hotmail.com
Mijaza enédzsel? Hokiliga?
http://wuerziworld.de/Smilies/..." data-gallery>http://wuerziworld.de/Smilies/..." /> vaterán még mindig ott a Harro 1 részes bör ruha, valaki löje már le mert nagyon jó!
Sziasztok!
Supermotohoz nézegetnék felszerelést.Ehhez kérnék tanácsokat.
-Ruhában nézegettem sokat, de olyat ami 2 részes csak a Thort találtam.Valaki tud még kétrészes ruhát?
-Csizmában Gaerne supermotot néztem.
-Sisakban O'neal-t.
-Szemüvegben pedig Smith-t.
-Térdvédőben Astars bionic sx,Thor force-t.

Ezekkel kapcsolatban várom a véleményeket, tapasztalatokat.
Vagy ha tudtok jobb cuccokat akkor azt is szívesen várom.
Olyan helyeket, ahol olcsón beszerezhetőek?
Szóval miden jöhet, ami ezzel kapcsolatos!
Köszönettel:
Robi
jó hír igen,bár nagyon nehéz lesz,elég korlátozott a mozgásom...de majd segítenek.sajnos sok minden hatráltatta eddig a gyogyulásom,minden napra jutott valami nem várt.most pl solszor vagyok lázas,lehet elkaptam pluszba valami betegséget is...