Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a dob az a dob, csak lett ikertesó?
Üdv Barát! Köcce...
Szasztok!
Csak benéztem ide ki az aki ideál........
Khmmm..

Jocó! De szíp gép vót
Igazából nekem is a fekete jön be. Az előző gépem feketének készült, de aztán abba maradt a project....
piros!
Téged valaha huskyn látunk majd? be mered válalni?
Szép a fehér, de meddig?
Nekem is ez jött be először, de lebeszéltek róla. Ma már nem bánom.
Akkor marad a hokiliga? Örökös NHL tagság?
Még nem láthattál mert Novemberben vettem meg a gépet!
Ha jobb idő lesz remélem tudunk gurulni egyet!
Köszi mindenkinek a segítséget a szervíz ügyben!
Telefonszámot nem tudok adni, de megtalálod a KTM-nél (Herolds) a Kassai úton napközben.
Mint mondtam, én nem ismerem, csak a legjobb barátom áradozik róla......én saját magam szerelem a motoromat.....
Biker papa küld el majd a bankszámlaszámot
Nincs sajnos!
Lacika kitartás,teljesen rendbe fogsz jönni és arra ügyelj,hogy amikor már tornászhatsz akkor azt nagyon rendesen csináld,még ha fáj is ,mert utána sokkal jobb lesz --tapasztalat Mekkora csavarokat kaptál ? Nekem ezek voltak a medencémben
Szia!
Mondjuk az én motorom még elvileg garanciás, szóval oda kellene vinnem.
De megtudnád mondani, hogy hol szerel?telefonszám?

Köszi,
Robi
Merem ajánlani a KTM-nél Juhász Lacit, tapasztalt szerelő, cimbora gépét is ő szervizeli (exc525). Azt mondta, látott már Lacinál Husky-t is, talán nem is egyszer......egy próbát megér mindenképpen, amennyit meséltek erről a szerelőről, az alapján rendes figura.
Én olyat nem tudok...elfelejtetted hogy antiszoc vagyok
Az komoly.
Fejlődsz határozottan. Most, már csak a reggeli tanácsom fogadd meg! Csajozz egy jót!
Mi lenne, meghasonlok wazze!
Na, várjál csak! Volt egy fekete Ducatim is! Akkor most mi van?
De állatul néz ki ez a vas!
Kitartás Lacika! Gyógyúlj ezerrel, hogy ha kisüt a napocska, és felmelegszik az aszfalt, akkor tudd csúsztatni azt a KTM-et keresztbe!
Ha jó (méretű és minőségű) bőrruhát veszel, abban egyrészt legtöbbször jó minőségű protektor szokott lenni (ha mégsem, utólag is tudsz venni bele másikat, ami jobban véd), másrészt nem fog beférni alá egy ekkora térdvédő. Kívülre téve meg könnyen elfordulhat esésnél (és akkor nemhogy nem véd, de még plusz sérülést is okozhat), ráadásul össze is bassza a motort, harmadrészt meg kurva hülyén néz ki...szóval nemtom ki adta ezt az "okos" tanácsot, de én fenntartással kezelném ezentúl a véleményét...
Hát, Lazer-t pl. elég olcsón lehet venni, sztem ennél még az ONeal is drágább.
Szia!
De jó még nem is láttalak a városban.Na majd a nyáron.
Szervíz az nekem is jó kérdés.Én a Mikepércsi útra hordtam eddig, de ők bezártak.Úgy tudom Nyíregyházán van egy szervíz.Itt megnézheted a címüket és a kapcsolatot is felveheted velük:[link]www.husqvarna-racing.hu[/link]