Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helló!
Ha minden jól megy én ott leszek délután!
Ez nagyon jó hír! Azért csak nyugodtabb otthon, a szeretteid körében!

Remélem minden jól alakul majd!
mármint holnap engednek haza:)
sziasztok
gondoltam elujságolom,ha minden jól megy hazaengednek!nem vagyok még tul jól,de legalább már otthon leszek.ma megnéztem,szép nagy csavarokat kaptam,nem sajnálták:)
csa engem érdekel msn vagy min tudunk kommunikálni?

A kedvenc színem (is) a lelkivilágomat (ööö...van nekem olyanom egyáltalán? ) tükrözi

Tudom, tudom, technikailag a fekete nem is szín...leszarom!
Konkrétum még nincs, de azonnal szolok. Karton csak 1 van most!
Sajnos olyat még nem tudok, de idén beveszem Visontát és ott bizti sokat fejlődök, mint a dokival is!
Szia,
Ha lapon fordulsz akkor is megkülönböztetnek.
Hi,
Az edzőtábor érdekelne engem is! De csak ha valóban az edzésről szól a dolog.
Mondjuk pár karton zöld Monster is érdekelne... Jó árasítva.
Jól van, nekem úgy is tetszik!
Legalább megtudnak majd különböztetni a fiúktól, főleg most, hogy rövid a hajam!
Persze, mert utálod a narancs színt. (is)
Az NHL tagságon nem gondolkoztál még?
És nincs rajta pussy nyusszi!
Végre egy normális színvilágú gép
Ezekre a képekre rendesen rá lehet nagyítani! Ennél jobbat nem tudtam volna csinálni sem!

B@sszus............... milyen szép !
Ugyan, nem kell!

Még csincsen itt a motorka és nem tudtam lekapni, max. gyári képet tudok küldeni!
Irígykedem.... Nem küldted a képeket...
Nem viccelődni kérem!

Mizu?
Daniiiiiiiiiiiiii....írt neked a Foxy!
Szép napot Motosok!

Dani! Levél..................
Türelem rózsát teremt, a cocacola fogja forgalmazni europában! de ha kell akkor következő pesti uton dobok ki a motomaxnál. Szomszédom amcsi katona a Pápai reptéren, azok kapják onnan, az ö kocsija platoján kerül haza a régo huskym. mindent ingyen ide hoznak nekik hogy kibirják Hungaryt!
Hétvégi havas yetire (ice bear) ki megy?
Ide passzol egy Sub Bass Monster refrén, Giraffe ajánlásával...ha már Monstert kell jánlani, akkor a zöldet csakis, és iható formában...

Azt hallottam, hogy az MTN forgalmazza itthon? Jó lenne már inni megint, mert nekem nagyon bejön az íze...
Fűnyíró traktort vett a Veszprémi üzletünkbe 1 hónapja (1.200.000Ft-ért ) csak az kelett neki persze Husqvarna! következő videot jol figyeljétek lessz benne motor is!
Egy gumis ismerősöm csinálta ! am Dunlop d208