Én is éppen akartam kérdezni, hogy GD lett a topic, "Tibi Security" megbízottja?
Valamelyik nap beposztolt valami háborús faszságot, azt mért nem moderáltad ki?
Értem!
Ide passzol egy Sub Bass Monster refrén, Giraffe ajánlásával:
"Az élet kőkemény,a válasz rá se ránts,
ha a gond eláraszt,ráseráncs,
ha a sok majom lefáraszt,rá se ránts,
a lényeg:ráseráncs,
nem hallom:ráseráncs"
Szia! Köszi a tanácsot, lehet, hogy élnék vele, mert FCR41-et nem is igazán találok, nem is jutok el az ár kérdéséig, mert nincs is. Megkeresnélek, valamilyen elérhetőséget tudnál adni? Pl. egy SMS-ben a 70/5595155-re. Felhívnálak.
Tévedsz, a motorokat se utálom...magamat viszont néha piszkosul...
Lazának laza vagyok (mondjuk a spárgához kéne még gyúrnom egy kicsit ), de ami nem megy azt inkább nem erőltetem
Jó reggelt!
Bizony a 41-es FCR ára még mindig 100 körül mozog. A 39-es 60eFt körül reális, ér is annyit szerintem bőven.
Ha esetleg még olcsóbb megoldást akarsz, akkor meg tudom hekkelni a BST-det úgy 10eFt+anyag árért, hogy meglepően jó lesz a gyári állapotához képest. Pont egy ilyen 2005-06-os Akrás 640-est csináltam nerég és nagyon tuti lett. Persze a Keihin azért többet tud. Csak ár-érték arányban lehet, hogy nem mindegy a dolog.
Lassan már csak két dolog marad amit nem utálsz bazdki!
Saját magad, és a fegyverek!
Próbálj meg egy kicsit lazítani! Csajozzál egy kicsit, de a való világban!
Valamelyik nap beposztolt valami háborús faszságot, azt mért nem moderáltad ki?
Ide passzol egy Sub Bass Monster refrén, Giraffe ajánlásával:
"Az élet kőkemény,a válasz rá se ránts,
ha a gond eláraszt,ráseráncs,
ha a sok majom lefáraszt,rá se ránts,
a lényeg:ráseráncs,
nem hallom:ráseráncs"
Lazíts egy kicsit koma!
Lazának laza vagyok (mondjuk a spárgához kéne még gyúrnom egy kicsit
Bizony a 41-es FCR ára még mindig 100 körül mozog. A 39-es 60eFt körül reális, ér is annyit szerintem bőven.
Ha esetleg még olcsóbb megoldást akarsz, akkor meg tudom hekkelni a BST-det úgy 10eFt+anyag árért, hogy meglepően jó lesz a gyári állapotához képest. Pont egy ilyen 2005-06-os Akrás 640-est csináltam nerég és nagyon tuti lett. Persze a Keihin azért többet tud. Csak ár-érték arányban lehet, hogy nem mindegy a dolog.
Saját magad, és a fegyverek!
Próbálj meg egy kicsit lazítani! Csajozzál egy kicsit, de a való világban!