Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép sorozat!
A 2. képen a kalimpáló jobbláb a ludas!
Régen énis így tettem vész esetén, nagyon nehéz rávenni az ember agyát,h a helyén tartsa...mármint a lábát
Egyetértünk...de én sajnos úgy tapasztalatam, hogy legtöbb esetben pont a nagyon jómódúak a leginkább fillérbaszóak
Köszönöm szépen !
Akkor szombaton megveszem.
Örök hála a segítségért!
azért abban egyezzünk meg, hogy a csizma bussiness nélkül sincsennek megélhetési problémái az úriembernek!
Ha adsz egy összetörni való motort, megpróbálkozhatok vele...legfeljebb majd mondom előtte amit a kamikaze-oktató
A pénz nagy úr ...
ööö...ööö...ööö tanárbácsi nem értem! szemléltetné élőben?!
igen alkalmas! mivel ez egy profi csizma, a szó szoros értelmében. Ricky papa csak nem adta volna tuskógazdaságoshoz a nevét!
És egy naplementés ugratós a romantika kedvéért
Jah értem .
De akkor ilyen hobby szintű motocros -ra megfelel Szerinted?
Mondjuk ami most van annál már kinézetre is jobban védi a csülkeimet.
Folyamatábra, avagy hogyan essünk hanyatt KTM-ünkkel
Persze hogy gazdaságosabb...de a 15e Ft-os csináltatott talpvashoz képest lehet hogy olcsóbban jön ki a talpcserékkel az ember...
szia!

a csizma teljesen tökéletes, én azért adtam el, mert vettem egy forma supermoto csizmát. azzal együtt már 4 pár csizma volt otthon, ebből 3 pár használatlan. úgy gondoltam ez elég nagy luxus, ezért megváltam a 2pár Beriktől.
Szia mindenkinek!
Rooftop úr, én kérdeztem az üzenő fülön tegnap a Berik csimáról.
Köszönöm csak az a baj hogy 45 ös kéne.
Igazából az érdekelne ,Hogy mennyire használható ez a tipus?
Vagy te is azért adtad el mert nem jó?
Ha van némi tapasztalatod kérlek oszd meg vélem.
Köszönöm, és bocsi a bepofátlankodásért!
Ha azt veszem, h 10ezer majd' 3 tank benya, ezekkel meg eljátszottam otthon 2-3 órát, meg anyag is volt hozzá a fater vasgyűjteményében, akkor inkább ez a gazdaságosabb.
Íves az, csak nem látszik, pont követi a talp vonalát...
kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni...
Há én má nemistudom, mikor lösz végre vége a télnek, márciusban csak lesz egy kis meleg már, oszt' akko mehetnénk...
Naggyából kész minden, ruci, csizma, moto, már csak a jóidő híjja...
Teljesen hibátlan
Mondjuk én a talpnál lévőt ívesre hajlítottam volna...

Amúgy múltkor rákérdeztem a talpalásra Korszerűéknél, már 10e-be kerül (mondjuk ebből sztem úgy a fele lehet a munkadíj). A Wibram talpra való koptatók meg 9e-be fájnak...
mikor zörgetünk már pócson?
nem felejtettelek el cimbora! utánna jártam, hogy az a cég, akivel kapcsolatban állok, nem biztos, hogy behozza a szokásos dainese szálítmányát idén. a tavalyiból meg már nem maradt semmi
30/6368810
Kösszép...
Szia kellene a számod csizma ügyben.
@ rooftop

elfelejtettél engem ?
kezdésnek szerintem nem rosz!