Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali nem ezt így vettem egybe ahogy van ez egy brembo utólag beszerelhető cucc.
Am nem tudom a hidraulika olaj marja a festéket?
Mert ahol kifojt ott meg marta!
Gondolom a dot az csak olyan olajat jelenthet mint ami a fék rendszerekben van.
De ez hogy dot 3÷5 fogalmam nincs mit jelent, nem merek kísérletezni mert félek hogy tönkre teszem.
Szai,
A kuplung felől csak ásványi hidraulika olaj használható.
Sima magura olaj megteszi, egy kerékpárboltból, ott olcsóbb.
A tartály nem a fék funkcióját látta el?
hali!
Bocs nem éppen a legjobb helyen járok de lenne egy kérdésem hátha valaki tud segíteni.

Ez egy hidraulikus kuplung kar akarna lenni de nem tudom eldönteni hogy most ebbe milyen folyadék kell dot 3÷5 brake ez mit jelenthet hogy jó bele a 3-mas is meg az 5-ös is netán valami mást?
Aki tudja segítsen köszi!
igaz én még nem láttam a helyszínt, de Lacika és a faterja elmondása alapján, könnyen lehetett volna ott akár sokkal komolyabb sérülés is. az 50cm magas beton padka, mindenkinél keményebb!
Láttam a helyszínt, Lacika apja elmondta mi, hogy történt.
Sokkal nagyobb baj is történhetett volna.

Lacika!
Örülök, hogy hazaengedtek!
Szia,
Mert üzletre vettem, és eladtam. Ennyi! Semi bajom nem volt vele, sőt, kicsit hiányzik.
szia sajnos nagy lett nekem de ha nem probléma futok egy kört a spanok körül,de nagyon sajnálom nagyon komoly a cucos tudom ez véletlen került hozzád de ha esetleg kerül hozzád kisebb gondolj rám szombaton kereslek de szerintem 99% valamelyik pajtim elviszi köszi kereslek
Köszi!
És miért van szükség rendőrökre, meg szakértőre?
Rendszámos a motorod?Közúton történt?
Mihamarabbi gyógyulást(motozást )!
Jah, neeem. Az egyest csak ideiglenesen ragasztottam fel, mert már foglalt volt a 44-es abban a kategóriában, és még azóta nem szedtem le. De továbbra is 44 a számom
télleg én is láttam a videón hogy 144 lett. nekem meg azért 73 mert iden ebben a súlycsoportban versenyzek.illetve ki tudja mikor fogok.
hú hát a lényeg,hogy mult vasárnap estem egy hatalmasat,letört a csipölapátcsontom,ma engedtek haza.erröl volt szó az utóbbi idöben.
Nem 144-es lett a tied a 44 helyett
Ezt Lacikától akartad kérdezni gondolom!
Miért változtattad meg a rajtszámod?
hello
megkérdezhetem h mért nem maradtál az SXV melett?
Beb-nek igaza van, motort lehet venni, de életet nem!
Bár így sem úsztad meg könnyen a dolgot, de legalább tudjuk hogy felépülsz! És a motor is...
Olvasgatom a dolgokat, de nem világos, hogy mi is történt veled?
Leírnád, vagy mondd, hogy hol keressem, és elolvasom!

Köszi,
Robi
Hát ilyen volt
A motor most szerintem mellékes, tudom könnyű ilyet mondani, főleg, hogy nekem nincs is. Az a lényeg, hogy te minél gyorsabban meggyógyulj, a többi meg majd alakul valahogy.
köszönöm, lehet hogy élni fogok vele sajnos. 3hét múlva kerül a motor az igazságügyi szakértőhöz,ahol kiderítik valóban műszaki baja volt e.most még a rendőrségen van.sajnos úgy érzem nem sok sanszom van semmire. ráadásul a motoron van egy csomó hitel is. eléggé elszomorodtam,ma gondoltam át ezt először.
Ha bármiben tudok segíteni szólj bátran. KTM alkatrészben otthon vagyok, az árakra is ki tudunk találni valami okosat, hogy legalább az ne fájjon annyira
majd figyeljétek a fotókat, felrakom milyen volt ameddig szép volt.sajnos ez kb 10 perc rengeteg kár lett benne..amit eddig tudok, a kipfogó kuka, a kormány kuka, elfolyt a fékolaj minden, a hátsó felni szinén sanszos hogy kuka,mert a gumi is lejött róla.........
Tudom De attól függetlenül nagyon szép
Szia Beb(y)! Nem, sajnos nem!
De ha egyszer ilyenem lesz, viszlek egy kört!
Jocó...ez a masina