Hát megkérdem tőle de ő meg a bicigli Meg ez a hülye is olyan adóságba verte magát hogy csak pénz kéne neki Egyébként csak én veszem észre hogy nem lehet mostanába semmit se eladni még szarér-hugyér se?
Érdekelne, csak aza baj, h jelenleg vabn egy raklap eladó lomom, és ha most hazavinnék még egy talicskát, hát anyámék kiállnának a vallásukból.
Jóféle dirt-canga csere nem érdekli a sógortot?
Nem az enyém a Pit hanem sógoré.Meg van még!Minőségre annyit hogy ennyi pénzért milyen minőséget akarunk Amúgy jó kis gép csak az előző gazdája tróger volt és nálunk kötött ki.Sógor meg felújítatta a blokkját teljesen.Alkatrész van hozzá mivel mi is kaptunk hozzá mindent.Ha érdekel a moci írj vagy csörögj rám aztán megegyezünk
Muszály volt tenni bele vmit, blokk nélkül érkezett az sxv.
Jobb lett amúgy, minden tekintetben, egyetlen negatívum a véketteshez képest a súlya(170 kg teletankkal).
Slash bácsi,akárhogy döntesz,jó lesz.
Ha megveszed és nem válik be,valszeg el tudod adni,DRZ-re szokták keresni,mivel az E-n van a 39-es és aki S-t tuningol ezt keresi.
Viszont ha igazán f@szát akarsz,ne érd be félmegoldással,várd ki a jót!
Na, ka voltam?
Amúgy Foxyról tud vki vmit Napok óta színét se látni...pedig milyen kellemes látvány...
Egyébként télleg kurva nehéz bármitis eladni mostanság...
de ezzel megbarátkoznék...
Jóféle dirt-canga csere nem érdekli a sógortot?
Jobb lett amúgy, minden tekintetben, egyetlen negatívum a véketteshez képest a súlya(170 kg teletankkal).
Keresgélek vmi ilyesmit...
Ha megveszed és nem válik be,valszeg el tudod adni,DRZ-re szokták keresni,mivel az E-n van a 39-es és aki S-t tuningol ezt keresi.
Viszont ha igazán f@szát akarsz,ne érd be félmegoldással,várd ki a jót!
Na, ka voltam?