Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja nekem is van 5 ös böl nem ijen szép de jooo Zóka csinálta mibe fájna egy ilyen nekem is oxtár van 46 osba
4 mm-es rozsdamentes, simán satuba befogtam, oszt' kalapáltam ezerrel
jól sikerült mivel sikerült meghajtanod ezt a lemezt kb 5ös lemezt szép munka
Viszont motort meg most kéne venni...nekem is félre kellett volna tenni inkább a 625-ös árát, most majdnem új motort vehetnék belőle

Amúgy Foxyról tud vki vmit Napok óta színét se látni...pedig milyen kellemes látvány...
Ha egy az egybe akarod elcserélni akko ok Á az a baj hogy nincs pénzük az embereknek azt próbál mindenki spórolni
Van gixxer is cserébe
Egyébként télleg kurva nehéz bármitis eladni mostanság...
ezzel lehet még én is, de akkor zöld pólókat is kellene gyártatnom. jah nem baj, zöldhöz megy a fehér!
azt azért nem,
de ezzel megbarátkoznék...

Hát megkérdem tőle de ő meg a bicigli Meg ez a hülye is olyan adóságba verte magát hogy csak pénz kéne neki Egyébként csak én veszem észre hogy nem lehet mostanába semmit se eladni még szarér-hugyér se?
Érdekelne, csak aza baj, h jelenleg vabn egy raklap eladó lomom, és ha most hazavinnék még egy talicskát, hát anyámék kiállnának a vallásukból.
Jóféle dirt-canga csere nem érdekli a sógortot?
Pedig egy KX500, SM kerekekkel...
nehogy kawát vegyél!
Nem az enyém a Pit hanem sógoré.Meg van még!Minőségre annyit hogy ennyi pénzért milyen minőséget akarunk Amúgy jó kis gép csak az előző gazdája tróger volt és nálunk kötött ki.Sógor meg felújítatta a blokkját teljesen.Alkatrész van hozzá mivel mi is kaptunk hozzá mindent.Ha érdekel a moci írj vagy csörögj rám aztán megegyezünk
addig jegelem a témát míg nem tudom milyen lesz a motorom színe!
Muszály volt tenni bele vmit, blokk nélkül érkezett az sxv.
Jobb lett amúgy, minden tekintetben, egyetlen negatívum a véketteshez képest a súlya(170 kg teletankkal).
Bugic, mi a helyzet azzal a pitbike-al?Tologat keményen?Minőség?
Keresgélek vmi ilyesmit...
Hmm aha akkor onnan az apraszaki És miért döntöttél így hogy átépíted?Jobb lett tőle a gép?
Hela, Kawasaki Er6f a szíve.
Sajnos még nem életem Mo-n kívül (bár remélem ez nem marad mindig így), úgyhogy erre nincsen rálátásom...
Slash bácsi,akárhogy döntesz,jó lesz.
Ha megveszed és nem válik be,valszeg el tudod adni,DRZ-re szokták keresni,mivel az E-n van a 39-es és aki S-t tuningol ezt keresi.
Viszont ha igazán f@szát akarsz,ne érd be félmegoldással,várd ki a jót!
Na, ka voltam?
Hello Apraszaki!Egy kérdés!Milyen blokk figyel az Apriliádban?Mert azt még én is észrevettem hogy nem a gyári V2-es Pusztán csak kiváncsiság hajt
Jaja.
most meg megoldod bal kézzela dolgot! mármint a fékezést!
ez így igaz!itthon mo.országon! külföldön nem ez a divat!