Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uhh..elég durva,szegény Lacika
Jobbulást neki!
jajj
nagyon fáj neki?
ki látható a képen?
Amúgy gondolod hogy ha volna csajom, utánamjönne a melóhelyre Meee megin' ott vagyok...
Én szóltam hogy ne olvasd el...
A'szem valami ilyesmire utalt a Biker kollega...csajoznod kéne már, hogy el tudd foglalni magad...mellesleg mindig kontrázol, ha valaki nem olyan dologról ír, ai a fórum neve, címe...na ez akkor miiiiiiiiiiiiii? Egy szemét....
ááá tesó
nézted az időjárás jelentést?
max korizni tudnánk menni http://index.hu/idojaras/
0-1-2 fok lesz
Ja, ha valaki esetleg kíváncsi lett a kolléga hasonló írásaira, keressen vissza a topikban néhány oldalt, lesznek még hasonlók!
Erősen OFF téma (giraffe ne olvasd el, hacsak nem akarod betegre röhögni magadat):
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
Jó szórakozást (nekem már megvolt)!
Halee

Hétvégén valami gurulás?
Bár Én jól benyeltem valamit mert szerda óta itthon fexem lázam volt meg minden. Ha jól leszek szombatra vagy vasárnap akkor megyek. De sztm a többiek mennek úgy is...
valaki felismeri az "U"rat?
hééjj
lehetséges h a te husabergedet láttam tennap délután egy pickupkocsinak a platóján? a nagyfaluban persze....
Mire akarod felszerelni?
Akkor ÓNoljunk
Nem tudom mennyire gyári az a cucc, de egy hazai forgalmazó tuti megmondja milyen folyadékra találták ki.
Ha a tartály és a mechanika összetartozik akkor fékolajjal működött eddig is. (?) KTM gyári magura munkahengerbe tuti ásványi cucc való, motorex 75 ha jól emlékszem.

Na, nem offolok tovább.

ON:
Jóreggelt Pupákok!
Nálunk már a tegnap is elég viccesre sikerült...kolléganőm elhozta az egyik gyerekének az uzsonnáját magával
Ma van 13 péntek, örüljetek ha még éltek ...............
Az ám!

Ráadásul a március is tartogat egyet.
ébredjél megfelé!

mindenkinek szeretném a tudatára hozni, hogy péntek 13 van!
sima liba!
ÁMEN! örülök, hogy segíthettem!