A'szem valami ilyesmire utalt a Biker kollega...csajoznod kéne már, hogy el tudd foglalni magad...mellesleg mindig kontrázol, ha valaki nem olyan dologról ír, ai a fórum neve, címe...na ez akkor miiiiiiiiiiiiii? Egy szemét....
Hétvégén valami gurulás?
Bár Én jól benyeltem valamit mert szerda óta itthon fexem lázam volt meg minden. Ha jól leszek szombatra vagy vasárnap akkor megyek. De sztm a többiek mennek úgy is...
Nem tudom mennyire gyári az a cucc, de egy hazai forgalmazó tuti megmondja milyen folyadékra találták ki.
Ha a tartály és a mechanika összetartozik akkor fékolajjal működött eddig is. (?) KTM gyári magura munkahengerbe tuti ásványi cucc való, motorex 75 ha jól emlékszem.
Jobbulást neki!
nagyon fáj neki?
nézted az időjárás jelentést?
max korizni tudnánk menni http://index.hu/idojaras/
0-1-2 fok lesz
1. rész
2. rész
3. rész
4. rész
Jó szórakozást (nekem már megvolt)!
Hétvégén valami gurulás?
Bár Én jól benyeltem valamit mert szerda óta itthon fexem lázam volt meg minden. Ha jól leszek szombatra vagy vasárnap akkor megyek. De sztm a többiek mennek úgy is...
lehetséges h a te husabergedet láttam tennap délután egy pickupkocsinak a platóján? a nagyfaluban persze....
Ha a tartály és a mechanika összetartozik akkor fékolajjal működött eddig is. (?) KTM gyári magura munkahengerbe tuti ásványi cucc való, motorex 75 ha jól emlékszem.
Na, nem offolok tovább.
ON:
Ráadásul a március is tartogat egyet.
mindenkinek szeretném a tudatára hozni, hogy péntek 13 van!