Tulsokat nem, kb 2x volt rajtam eddig Még bogaras se volt.
Fuu, méret..aha, ezzel mindig bajba vagyok. 171cm és 64kilo vagyok, arányositsd magadhoz
Nekem kényelmesnek tünt, és a melegbe jol szellözött, esni nem estem tehát nem tudom ugy milyen egyenlöre, bár smhooligan azt mondta bejáratja majd utánna kérdezz esetleg
Amugy lehet eladom...megy a motor is sisak is most
Devil987!
Nem pont ide tartozik,de most figyeltem az adatlapodon,hogy Berik 2 részes ruhád van!Pont ezt a típust és színösszeállítást néztem ki magamnak!Mit tudsz mondani róla,milyen a ruha?Mekkora méretű a tied?
Köszi!
De pssz
http://www.youtube.com/watch?v...
Nősülsz vagy miafasz
Fuu, méret..aha, ezzel mindig bajba vagyok. 171cm és 64kilo vagyok, arányositsd magadhoz
Nekem kényelmesnek tünt, és a melegbe jol szellözött, esni nem estem tehát nem tudom ugy milyen egyenlöre, bár smhooligan azt mondta bejáratja majd utánna kérdezz esetleg
Amugy lehet eladom...megy a motor is sisak is most
Nem pont ide tartozik,de most figyeltem az adatlapodon,hogy Berik 2 részes ruhád van!Pont ezt a típust és színösszeállítást néztem ki magamnak!Mit tudsz mondani róla,milyen a ruha?Mekkora méretű a tied?
Köszi!
8:00 tol dolgozom, 8:02kor ébredtem
Na de szomszédasszony...!
(a topictárs helyett az idióta firefox helyesírás-ellenőrzője, mindenáron toxicitás, és toplessbár szavakat javasolja... )
Privátban megírom, de jóval kedvezőbb mint a gyári ár.
Ma rakok fel fotókat a köridőmérőről!