Jaaaaaa, és ma összrakásra került a fekete paripám!
Himba csapágy gyere azt' go!
Tanultam ujat is ma. Berugni a gépet , eddig csak a gombot tudtam nyomogatni
Menni nem mertem vele, eszembe jutott egyböl Luki. Majd valamelyik nap ha lesz egy kis szárazság.
fenyegetőzött a tököm.én csak elmondtam hogy ha mellettem állna ismeretlenül és ezt adagolná befele bárki is,hát tuti hogy beteríteném.egy motorosnak ne mondj olyat hogy tul hideg van.mindig lehet minden körülmények közt csak megfelelően odafigyelve és persze beöltözve.a supermotózzatok tovább pedig a legkevésbé se volt lenéző csak te azt akartad benne látni.motoros vagyok nem köcsög.de látom mások is figyelnek rám mert a mi topikunkban is/LFP/ valami kis pöcs felhívta a figyelmem hogy Giraffe bekóstolt...pedig nem.le is irtam neki.na supermotozzatok tovább.de nélkülem mert nekem az nem fexik.Giraffe ne szívd mellre mert megárt.písz.ha meg nem szájbaváglak
Na szevasztok esemesek!
Megjöttem a nagy síkálkodásból.
Fasza volt nagyon, második nap esett 60cm hó második képen látszik is hogy a transzplottert hogy bö lepte
Elsö képen én vónék' az a droid, mellettem meg fater
Ne sértődj meg, te reagáltál rosszul.
Valóban sokan motoroznak hidegben, a nyugati kultúrákban.
Megfelelő motorral, és gumikkal! Nem pedig egy versenymotorral, pályagumikkal...ennyi...
Ne menj sehová, itt mindenkivel jókat dumálunk, csak mielőtt szájbavágással fenyegetőzöl, kicsit tájékozódj!
Peace!
Én ebben a szájbavágósdiban csak azt nem értem, hogy mi van akkor ha összefutunk egy pályanapon? Mert, most itthonról, a kényelmes fotelból szájbavágom én a Klicskó tesók bármelyikét...
Ezt hívjuk szájkaraténak, vagy fotelharcnak!
De az itt erősködő fenyegetőző emberek komolyan gondolják, amikor leírják?
épp kérni akartam hogy megtehessem.az angoloknál ugy vélem nagy kultusza van a motorozásnak.no menj ki oda és sasold meg hogy ott ilyenkor 0,1,2 fokban hány motoros motorozik.rengeteg.szóltam egyet te pedig ott gubbasztasz azóta a monitor előtt hogy ugorhass a hsz-omra.szopatni pedig otthon lehet.....vagy pénzért,bárhol.de szerintem off a témát hőstücsök,mert felesleges.supermotozzatok tovább
Himba csapágy gyere azt' go!
Tanultam ujat is ma. Berugni a gépet , eddig csak a gombot tudtam nyomogatni
Menni nem mertem vele, eszembe jutott egyböl Luki. Majd valamelyik nap ha lesz egy kis szárazság.
Megjöttem a nagy síkálkodásból.
Fasza volt nagyon, második nap esett 60cm hó második képen látszik is hogy a transzplottert hogy bö lepte
Elsö képen én vónék' az a droid, mellettem meg fater
igaz krézi? ? ? ?
Valóban sokan motoroznak hidegben, a nyugati kultúrákban.
Megfelelő motorral, és gumikkal! Nem pedig egy versenymotorral, pályagumikkal...ennyi...
Ne menj sehová, itt mindenkivel jókat dumálunk, csak mielőtt szájbavágással fenyegetőzöl, kicsit tájékozódj!
Peace!
Ezt hívjuk szájkaraténak, vagy fotelharcnak!
De az itt erősködő fenyegetőző emberek komolyan gondolják, amikor leírják?