jó, jó....tudod, hogy az én esetemben is hasonló volt a szituáció. utólag meg könnyű okosnak lenni. bár tegnap éjjel amikor hívott, kifejezetten intettem a mai kalandtól.
Luki! Nem akarok bántani senkit, felelőst meg ne keress...szorulhat a bowden, ha a tank alászorul, de gondolom beindították a fúvókacsere után...de könyörgöm, február elseje van, 0 fok körüli hőmérséklet...miről beszélünk? Elvonási tünetek? Eszem-faszom megáll....
Ne mondjad hogy nem, saját szememmel láttam mikor Andi motorját kanyarodni tanítottad!
A patkányban meg kárt amúgy se tudnál tenni, maximum ledörzsölnél róla egy kis sarat
igen én is a dupla bowdenes megoldás miatt agyaltam a dolgon. lacikának pont a baleset előtt, pár nappal állítottak a karbin. fúvóka csere volt. tudom, hogy ezeknél nem kell szétszedni, mint mondjuk egy S-es DR-Zn, de látsz rá lehetőséget, hogy szerelői hanyagság miatt akadhatott fel?
A négyütemű motoroknál a ngy szívótorok vákum miatt alkalmaznak duplabowdenes megoldást. Mégpedig azért, hogyha mégis felakadna a gáz, akkor a gázkar ellentétes mozgatásával, egyszerűen elveszed a gázt. De ha ez sem sikerül, akkor ott a kuplung, vagy a leállító gomb...Még melegben sem egyszerű egy ilyen helyzetet megoldani fékezéssel, de ilyen időben meg lehetetlen...
Engem érdekelne a kölcsönmotor. Jelenleg elvonási tüneteim vannak és kénytlen vagyok biciklizni. Jelenleg tankhiányban szenvedek, meg szét van szedve a blokkja a gépnek. Szal... ciki a helyzet.
sajnos nem tudta teljesen elmondani, mert a fájdalomtól mindig elcsuklott a hangja. annyit értettem, hogy felakadt a gáz és nem tudott mit tenni nagy hirtelen. egy kb 50cm magas padka felé közeledett, eldobta a motort...ennyi az amit meg tudtam érteni...
Kedves SuperMoto-s barátaim! szomorú hírt kell közölnöm Veletek. Az imént hívott lacika_kjc topic társunk a kecskeméti kórházból. Ma délután motorbalesetet szenvedett, és mind két oldali csípő-lapátcsontja eltört. 6óra után műtik. A hangján hallottam, hogy nagy fájdalmai vannak. Szorítsunk Neki a mihamarabbi felépülésért!
KERESEK KTM 640 LC4-hez(konkréten Duke II-höz) használt/olcsó alkatrészeket.
Aki tudna segíteni,itt vagy a dadis@freemail.hu címen legyen szíves jelentkezni!
Előre is kösz!
El sem hiszem, hogy esik a hó.................... Naon szép, meg minden, de én már kezdtem bizakodni, hogy jön a jóidő! Tavaly február 6.-án csináltam az első túrám, de úgy néz ki ez most nem jön össze. Nem akarok még hónapokat várni, már nem bírom moto nélkül.
A patkányban meg kárt amúgy se tudnál tenni, maximum ledörzsölnél róla egy kis sarat
Tudod jól, hogy nem gurulok más motorjával!
Ez nagyon szomorú! Szorítok neki!
Fél éve kerülgetek a szobámban vagy 10 kg-nyi LC4 alkatrészt...
Aki tudna segíteni,itt vagy a dadis@freemail.hu címen legyen szíves jelentkezni!
Előre is kösz!
El sem hiszem, hogy esik a hó.................... Naon szép, meg minden, de én már kezdtem bizakodni, hogy jön a jóidő! Tavaly február 6.-án csináltam az első túrám, de úgy néz ki ez most nem jön össze. Nem akarok még hónapokat várni, már nem bírom moto nélkül.