Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó, jó....tudod, hogy az én esetemben is hasonló volt a szituáció. utólag meg könnyű okosnak lenni. bár tegnap éjjel amikor hívott, kifejezetten intettem a mai kalandtól.
Azon kellene elgondolkodni, hogy megérte ez az esemény azt a 2 perc brümmögést?
persze igazad van! csak gondolkoztam, hogy mi történhetett!
Luki! Nem akarok bántani senkit, felelőst meg ne keress...szorulhat a bowden, ha a tank alászorul, de gondolom beindították a fúvókacsere után...de könyörgöm, február elseje van, 0 fok körüli hőmérséklet...miről beszélünk? Elvonási tünetek? Eszem-faszom megáll....
Ne mondjad hogy nem, saját szememmel láttam mikor Andi motorját kanyarodni tanítottad!
A patkányban meg kárt amúgy se tudnál tenni, maximum ledörzsölnél róla egy kis sarat
igen én is a dupla bowdenes megoldás miatt agyaltam a dolgon. lacikának pont a baleset előtt, pár nappal állítottak a karbin. fúvóka csere volt. tudom, hogy ezeknél nem kell szétszedni, mint mondjuk egy S-es DR-Zn, de látsz rá lehetőséget, hogy szerelői hanyagság miatt akadhatott fel?
A négyütemű motoroknál a ngy szívótorok vákum miatt alkalmaznak duplabowdenes megoldást. Mégpedig azért, hogyha mégis felakadna a gáz, akkor a gázkar ellentétes mozgatásával, egyszerűen elveszed a gázt. De ha ez sem sikerül, akkor ott a kuplung, vagy a leállító gomb...Még melegben sem egyszerű egy ilyen helyzetet megoldani fékezéssel, de ilyen időben meg lehetetlen...
Mondjuk ha kiszálkásodik a gázbowden, akkor a karbi nem tud mit tenni, csak teszi a dolgát...
Engem érdekelne a kölcsönmotor. Jelenleg elvonási tüneteim vannak és kénytlen vagyok biciklizni. Jelenleg tankhiányban szenvedek, meg szét van szedve a blokkja a gépnek. Szal... ciki a helyzet.
Szorítunk neki. Jobbulást.
technikailag ez lehetséges, hogy egy ilyen karbiban felakad a gáz?
Hááát, egyre jobban hiányzik az endurozás. Ez az első olyan "évem", mikor télen nem tudok egyáltalán terepezni.

Tudod jól, hogy nem gurulok más motorjával!
Erre mit lehet írni? Inkább semmit...
Mielőbbi jobbulást kívánok Neki!
Komolyan mondom, ez az év egy akkora sz@r.

Ez nagyon szomorú! Szorítok neki!
sajnos nem tudta teljesen elmondani, mert a fájdalomtól mindig elcsuklott a hangja. annyit értettem, hogy felakadt a gáz és nem tudott mit tenni nagy hirtelen. egy kb 50cm magas padka felé közeledett, eldobta a motort...ennyi az amit meg tudtam érteni...
Bakker, lehet tudni vmit a baleset körülményeiről?
Kedves SuperMoto-s barátaim! szomorú hírt kell közölnöm Veletek. Az imént hívott lacika_kjc topic társunk a kecskeméti kórházból. Ma délután motorbalesetet szenvedett, és mind két oldali csípő-lapátcsontja eltört. 6óra után műtik. A hangján hallottam, hogy nagy fájdalmai vannak. Szorítsunk Neki a mihamarabbi felépülésért!
Kicsit konkrétabban?
Fél éve kerülgetek a szobámban vagy 10 kg-nyi LC4 alkatrészt...
Ilyen szép sáros motort tudok kölcsönadni ha az segít...
KERESEK KTM 640 LC4-hez(konkréten Duke II-höz) használt/olcsó alkatrészeket.
Aki tudna segíteni,itt vagy a dadis@freemail.hu címen legyen szíves jelentkezni!
Előre is kösz!
Esetleg vezesd le a feszültséged mással...
Szép napot kis motos családom!

El sem hiszem, hogy esik a hó.................... Naon szép, meg minden, de én már kezdtem bizakodni, hogy jön a jóidő! Tavaly február 6.-án csináltam az első túrám, de úgy néz ki ez most nem jön össze. Nem akarok még hónapokat várni, már nem bírom moto nélkül.