Ezek a hozzásolások okádok a sok buzitól ökölbe szorul a kezem az ilyen parasztoktól semmi közük a motorosokhoz oké,de legalább az együttérzésüket ne ilyen primitiv modon mutasák ki
ez itt egy fórum,hozzászólunk,mert hozzászólhatunk egymáshoz kispajtás.nyugodj meg szívj el egy cigit vegyél be egy sanaxot az erősködést meg hagyd a nagyfiúkra.zárjuk a témát mielőbb.
Jobbulást Lacika!
Elég nagy felelőtlenség volt ez a mai gurulás a részedről! Reggel mikor dumáltunk msn-n, nem javalltam neked a próbakört.
Mikor elolvastam eszembe jutott az első, próbaköröd Kecskeméten a go-kart pályán. Édesapád aggódott, hogy jó döntést hozott e, mikor megvette a vasat. Ugyanaz a dilemma volt benne mikor elvittelek Kakucsra.
Anyagilag sokat áldoz a profi sportolói karrieredre. Na mindegy. épülj fel gyorsan!
Crazyjoe: Giraffe is erre gondolt, egy profi élsportoló, kockáztatja a jövőjét, nagyfokú felelőtlenséggel...mert az, 0fokban slickel parkolózni!
Jah, és a szájbavágás errefelé nem divat!
hát konkrétan kéne egy váltókar,bal oldali hűtőidom,balos hűtő,két telszkópszár,320as első tárcsa,vmi első kerék,fejidom,műszerek...
ha ezek közül valamid volna(2001-es Duke II-re passzoló) akkor lécci írj árat a dadis@freemail.hu-ra...találtam egy törött mocit és fölmérem,hogy kb mennyibe lenne...
köszi!
Bazz, piszokúl sajnálom!
Nem gáz , rendbejössz! Bár a következő néhány hét kicsit húzós lesz tétlenségben motor nélkül
Az a lényeg , h az őrangyalod elég gyorsan repült
Jobbulást Laci!
Mi ez az újmódi erre felé?Minden este más veszekedés?
600 ért tudom ezt papíros.Egyik cimbimé csak nincs ideje veretni
Vezető hír Kecskeméten a dolog!
Gyógyulására bontottam én is egy sört.
Elég nagy felelőtlenség volt ez a mai gurulás a részedről! Reggel mikor dumáltunk msn-n, nem javalltam neked a próbakört.
Mikor elolvastam eszembe jutott az első, próbaköröd Kecskeméten a go-kart pályán. Édesapád aggódott, hogy jó döntést hozott e, mikor megvette a vasat. Ugyanaz a dilemma volt benne mikor elvittelek Kakucsra.
Anyagilag sokat áldoz a profi sportolói karrieredre. Na mindegy. épülj fel gyorsan!
Crazyjoe: Giraffe is erre gondolt, egy profi élsportoló, kockáztatja a jövőjét, nagyfokú felelőtlenséggel...mert az, 0fokban slickel parkolózni!
Jah, és a szájbavágás errefelé nem divat!
ilyenkor inkább a tömény du. a sör!
ha ezek közül valamid volna(2001-es Duke II-re passzoló) akkor lécci írj árat a dadis@freemail.hu-ra...találtam egy törött mocit és fölmérem,hogy kb mennyibe lenne...
köszi!
Jössz akkor erre a jegesmedve banzájra racingolni te pupák ,
Nem gáz , rendbejössz! Bár a következő néhány hét kicsit húzós lesz tétlenségben motor nélkül
Az a lényeg , h az őrangyalod elég gyorsan repült