Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
SuperMoto
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
kosatt
Háááát a fsz, bzik, hát nem bemértek 70-nel....Olyan helyen álltak, h rohadnának meg...
Luki24
javítsatok ki ha nem így van, de szerintem 10 évvel ezelőtt az 1300grammos sisak elég komolynak számított! én is csak most vettem észre.
adrian_mole
Az első komoly sisakom egy SHOEI RF200 volt, amit 1992-ben vettem. Egy Kocinski replica volt. Most is azt használom, és kifogástalan állapotban van...
LaciCRM
hejj
ez egy SHOEI RF 800 igaz más téma de 12 éves és 100%-osan hibátlan. Rokon hozta amerikából a CBR-hez
Luki24
igen 10 éves, de azért illik róla tudni, hogy minden mai cross sisaknak az alapja a bell moto5 és a moto6.
MrCsipter
Végül is csak 10 éves
Luki24
amugy elég pöpec sisak. bell moto 6 de nyugi nem szeretném rádsózni. eljárt már felette az idő
MrCsipter
akarom mondani rendi
MrCsipter
köszi reni vagy
Luki24
nekem van egy eladó bell larocco replicám, kb 10 éves, de 4szer volt használva
MrCsipter
Ugysem azonnal van szükségem rá, csak körülnézek a piacon bell én találtam usába-de mire ide ér...De azért köszi
Luki24
talán, március 2dik elében érkeznek ilyenek az országba.
MrCsipter
szabijudo
Lacika mi volt tegnap uteba?
GD
Corsaro
árul Bell sisakokat.
Luki24
foxból melyiket nézted ki, és milyen méretre van szükséged?
börni6
"Z" én megyek az ice bear racingre
MrCsipter
Elsösorban 1 sisakot, bell ami nekem tetszik is és minöségben is jó, meg fox is szóba jöhet, abban tudsz segíteni?
GD
Luki24
mit szeretnél vásárolni?
MrCsipter
Sziasztok, morgen! Ha jól tudom MO-n sem a bell helmets, sem a thor termékekböl nem elérhetö a teljes modelpaletta, Ha tévednék légyszives javítsatok ki, köszi
szabijudo
nem valószínű
Luki24
lehet VDB replicát veszel?
Luki24
na hogy mondod, le is megyek, megebédelek
de tibicsoki nem lesz a menüben, az már biztos
szabijudo
Helló, ha megvannak a képek a moci(k)ról,küld az emailemre.Már várom
Köszi
❮❮
❮
…
1729 / 3810
1728
1727
1726
1725
1724
1723
1722
1721
1720
…
❯
❯❯
ez egy SHOEI RF 800 igaz más téma de 12 éves és 100%-osan hibátlan. Rokon hozta amerikából a CBR-hez