KTM Supermoto Camp a Pannóniaringen
Kétnapos supermoto tréning gyári profi oktatókkal - nem csak KTM tulajdonosoknak
Egykerekezés, stoppie, kanyarban driftelő motorok? Itt az ideje, hogy ne csak nézd őket, hanem te is megtanuld, hogyan kell supermoto stílusban motorozni.
Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezned a két napos supermoto tréningre, melynek helyszíne a Pannóniaring, időpontja pedig március 28 és 29.
Nincs KTM-ed? Az sem baj! Más márkák pilótáit is szeretettel várjuk, sőt, ha nincs motorod, akkor nálunk (korlátozott mennyiségben) bérelhetsz is!
Részvételi díjak:
KTM és Husaberg tulajdonosoknak: 260 Euro
Más márkák tulajdonosainak: 280 Euro
Bérelt motorral (KTM 450 SMR): 550 Euro
Jelentkezés és további információk (német és angol nyelven) a KTM Adventure Toursnál, itt.
(A rendezvény kódszáma 105, érdeklődés és jelentkezés esetén ezt kell megadni)
amint megvan én máris rakom fel a képeket. mondjuk nekem segítséget kell kérnem, mert most nem vagyok egy olló-kezű edward.még meg sem köszöntem a profi sablonokat.
Micsoda memóriád van Igy van az az.
Nem hagy nyugodni ,mert elég akciósan hozzámvágná, de van egy nagyonszépen megcsinált 650es bergendi is mégjobb akcióban.Lehet az is elég volna a szezonban törni-zúzni, mint Gálné kocája
Nem volt nehéz megtalálni.
Kétnapos supermoto tréning gyári profi oktatókkal - nem csak KTM tulajdonosoknak
Egykerekezés, stoppie, kanyarban driftelő motorok? Itt az ideje, hogy ne csak nézd őket, hanem te is megtanuld, hogyan kell supermoto stílusban motorozni.
Ehhez nem kell mást tenned, mint jelentkezned a két napos supermoto tréningre, melynek helyszíne a Pannóniaring, időpontja pedig március 28 és 29.
Nincs KTM-ed? Az sem baj! Más márkák pilótáit is szeretettel várjuk, sőt, ha nincs motorod, akkor nálunk (korlátozott mennyiségben) bérelhetsz is!
Részvételi díjak:
KTM és Husaberg tulajdonosoknak: 260 Euro
Más márkák tulajdonosainak: 280 Euro
Bérelt motorral (KTM 450 SMR): 550 Euro
Jelentkezés és további információk (német és angol nyelven) a KTM Adventure Toursnál, itt.
(A rendezvény kódszáma 105, érdeklődés és jelentkezés esetén ezt kell megadni)
a jobb oldal hátsó idom sablonjáról asszem lemaradt a kipu csavarjának a furata...
Nagyon szívesen!
Na mind1, nem szalad el! Ha kész, Te is dobj be képet!
Nem hagy nyugodni ,mert elég akciósan hozzámvágná, de van egy nagyonszépen megcsinált 650es bergendi is mégjobb akcióban.Lehet az is elég volna a szezonban törni-zúzni, mint Gálné kocája
mesélj!
Milyen edzőtábor?