Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap mindenki ilyen korán kel, vagy csak én vagyok puhány?

lacika: börni a ktm edző táborra gondolt. menjünk?

Zéé: majd jön foxinredsox és segít neked a huskyban. amugy ez az a motor, amit egyszer meséltél nekem? a debreceni burzsuj fickóé?
hát szeretnék menni nagyon!
szóljatok ha mentek,és igyekszek én is menni.
hát van,de Zalához képest igencsak megúsztuk. Az ottani kollégáim csúnyán megszívták.
Hi,
2x léptem határt Rajkán. Kicsit fáradt voltam az útviszonyok miatt. Gondoltam ehetnénk egy pizzát. De, aztán sietnem kellett hazafelé...
Sok a meló a hó miatt mi?
És az milyen hogy a Rolls Royce kipufogókat itthon nálunk 1 kiscég 1kisfaluban gyártja de ez tényleg off
lacika március végén jöttök a pancsira remélem
Szia,
Én komolyabb ínyencséget tudnék neked, bár nem tudom ennek mi az ára.
Három hete ajánlottak, 2db Aprilia SXV VDB replicát igen kedvező áron.
Teljesen felújítva. egy szezont mentek, egy éles és egy edzőmotor. Karbon tank meg ilyenek.
Biker papa láttam hívtál tegnap csak nem voltam tel közelbe bocs.
húú nekem régen az volt a supermotok közt az etalon!
Jah, és a SPYKE overallokat sokáig Romániában varrták. Udvarhely mellett egy kis faluban. Ha jól szétnézek a garázsomban, asszem vannak is még koptatók...
Pompás napot!
Kérdésem volna . Husqvarna smr 630sr-t ajánlott az egyik ismerősöm kb 30 üzemórával, 16,5 ös kerekekkel, teljes karbon idomszettel, k5 ös ,müszakis forgalmis. Azt mondja ,olyan négy gombóc volt az új ára, megvan a palinak még a fadoboz is ,amiben olaszból küldték.
Van itt vkinek tapasztalata ezzel a tipussal
Így van. Mindig meglepődőm, hogy mi minden készül ázsiai országokban.
Most Hamburgban egy olyan vámudvarban voltam ahol csak taiwani cucc van. Pl.: egy olyan tradicionális modellvasút készítő cég dobozait láttam, MADE IN TAIWAN felirattal. Akik úgy hirdetik magukat, hogy minden kézzel készül, és éppen 60éve, ott ahol ők azt kitalálták. Kb olyan luxus kategória, mint az autók között a Rolls Royce.
De sorolhatnám még milyen érdekes dolgokra lehet ilyen helyen bukkanni. Bocs az OFF-ért!
Szia(sztok)Na de te biztos találnál azért valami kivetnivalót .
Jó reggelt!
Úgy látom ma sem kegyes az időjárás hozzánk.
Ha újra Bp-en leszek
Globalizált világban élünk. A marhabőr Argentínából és más legeltetéssel foglalkozó országokból, a kengurubőr Ausztrál kengurufarmokról, a ruha műszálas részei (Pl.: bélés, cipzár) Kínából, a design Olaszországból, a márkanév USÁból és Olaszországból származik. Mindezt Pakisztánban varrják össze ugyanabban a gyárban (ahol készül még a pl.: Spyke is), majd Hongkongon keresztül francia hajózási társasággal Európába szállítják, ahol a Magyar motorosok megveszik. És még nem tértem ki minden részletre. (titánium, műanyag részek, protektorok, EU szabványok, marketing, környezetszennyezés, simlizés)
Öööö...szerintem az olaszban készült nénikkel pont ugyanaz szokott a gond lenni mint az olaszban készült egyéb dolgokkal: külsőre nagyon ott vannak, csak az együttélés kissé kalandos velük
Nekem mondjuk ettől még tökéletesen megfelelnének, én nem együtt élni akarnék velük
Miért baj az ha valami olaszban készül?
Vannak ám ott is jó dolgok!
Végig olvastam az elmúlt napok termését.
Nem semmi!
Hi All!
Arlen Ness
Amerikai cég az Arlen, de a kifutott termékei licenszét eladta...így azokat valóban a sárgák gyártják tovább.
Amivel semmi baj nincs, mert kínában is 3 féle minőség van.
1. A józsefvárosi piaci filléres gagyi,
2. Más anyagból készült mint az eredeti, ezért olcsóbb,
3. Ugyanabból az anyagból készül, csak a munkaerő olcsóbb.

Arlen ness racing
Hagyd csak!mást tisztelni itt má' nem divat.
Beszólogatás az megy.
Én meg csak sóvárgok egy go-go után.Jó lenne,ha összejönne egy sm szett.
De idén én csak reménykedek,hogy kitart jövőre is a lendületed,úgyhogy ne foglalkozz semmivel...
Hív6lak én mint az állat Lebaszás!
Nem voltunk egyébként,csak a lányok mentek.Én kivételesen szereltem a garázsban
voltatok ma felém? mert kikapcsoltam a telefononomat, ameddig délután pihentem és most esett le, hogy tegnap meg én kértelek, hogy csörrenjél rám, ha erre vagy.
Appám,akkor ott lesz létszám,meg jamboree
Alkudj már úgy Luki,hogy a gokartosok hagyjanak aznap minket játszani
A beszólások ellenszere meg szerintem az,hogy nem válaszolsz rá. Nagyvas meg minek kispályára amikor ki akarom előzni elesek,mint múltkor
akkor eljössz?
még nincsen végleges időpont. amint tudok tárgyalni a pálya tulajdonosokkal és le tudjuk fixálni az időpontot, ezt közzé fogom tenni itt a topicon. ráadásul még a szlovák prestige és open versenyzőkkel is egyeztetnem kell, mert jelezték, hogy szeretnének jönni. megpróbálok egy olyan időpontot összehozni, ami mindenkinek jó. bár ez elég nagy feladat!