hejj piálás tuti lesz, ha megbeszéljük én vihetem a dobszerkót, meg van egy span aki jön ő a basszeros a zenekarunkban, ha te gityózol ő szívesen elhozz a a basszusgitárt!8 blues companit vereti ezerrel )
ez igy van ez a száraz tény
de mondjuk egy 15 méteres magasfeszültségű hálózaton dolgozni szintén veszélyes,mégis minden nap azt csinálom és akkor sosem beszélnek erről azok akik mindíg óva intenek a pályázástól,meg a városi barmolástól. Nem fura?
sose mondták.viszont az a kanyarból kifelé jövös még majdnem fekvős egykeró az nagyon ott van...tanulgatom egy ideje,már majdnem minden megy de ha ezt próbálom mindíg felegyenesít és akkor nem jó irányba megyek mert azt sem tudom merre vagyok arccal.de látom te ezt már kened vágod
fenn áll a veszélye hogy alkesz leszek de mégis néha jó
na igyunk valamit aztán k.o.
előre is kösz
de mondjuk egy 15 méteres magasfeszültségű hálózaton dolgozni szintén veszélyes,mégis minden nap azt csinálom és akkor sosem beszélnek erről azok akik mindíg óva intenek a pályázástól,meg a városi barmolástól. Nem fura?
ja honnan tudnád mert még nem kérdeztem meg
na arról a factory láncvezetőről van valami adat? Esetleg kép vagy méret vagy valami?
Annyi külömbséggel, hogy ő elzárkózott a megoldás lehetőségétől...
Más tollával nem kenyerem...de, annyira tetszik a fotó.