Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

JobbulÁst harcos!legalÁbb olyan kemÉny legyÉl mint smhooligÁn,kitartÁst!
A sajtó egy nagy kalap szar!

Engem 7 szer ütöttek el a városba mindig egyértelmű volt ki a hibás és mégis úgy éreztem mintha mindenki a vesztemet akarná!
Elkövető, rendőr, járókelő nézelődő autós!
Kivéve egy esetet ahol a rendőri magatartás kifejezetten az én pártomat fogta az "elkövetővel" szemben és hevesen!
Tehát 6:1 mindenki másnak és nekem!

És ez az arány helytálló ahogy a többi motoros véleményét ismerem, de szóljatok ha rosszul tudom!

Tehát mi tartsunk össze a világ meg a sajtó kapja be a nagy gallérost!

UFF
és motorja lett baja?
Remélem, hogy a lehető legjobban jössz ki ebből a balesetből és a lehető legjobb orvosok a legjobb tudásuk szerint segítenek neked abban, hogy mihamarabb csak egy rossz élmény legyen ez az egész történet, amit majd viccesen mesélsz el egy GOGO-s éjszakai sütögetésnél!

Kitartást hitet és jobbulást kívánok neked!

Ne haragudj már, de ismerjük mi egymást? Veled beszélgettem? Akkor vizesnyolcas kispajtás...
Kitartás Lacika! Jobbulást kívánok!
ez segithet
Jobbulást
Jobbulást
JobbulÁst neked lacika!
hát ha nekem ilyen kérdést tennél fel tuti szájbavágnálak.
na ez komoly mütét lesz bazz.jobbulást neked haver
hihetetlen,hogy mindíg ez a vége akárhányszor motoros baleset történik. Az én ügyemben is ez volt,meg akárhány sajnálatos motoros barátom eséséné ott voltam kivétel nélkül ezt fujják...................döbbenet
Kitartás Lacika szorítunl érted
jobbulást

amugy üzifalon valaki berakta linkbe a balesetedről szoló hírt
Szorítunk Neked, hogy minden rendben legyen!
ne rágódj most ezen. igaz én is átestem ezen a gondolkodásos dolgon, az első éjszaka. ne gondolkozz utólag semmin. az a lényeg, hogy nem haltál meg, és megúsztad ennyivel. bazz amikor hívtál, tényleg azt hittem, hogy viccelsz. mennyivel jobb lenne, ha csak simán beszopattál volna!
Bár biztos nem lesz egyszerű a történet.Szurkolok,hogy ügyesek legyenek a dokik!
jaámotor volt hibás ebben teljesen biztos vagyok,meg merek rá esküdni.
légy kemény cimbora!
jobbulást
sziasztok.megprobálom leirni mi volt,de nem nagyon tudom,mert kegyetlenül fáj,20perc mulva mütenek.a parkoloban körozgettem,1,2 ben.az egyik egyenesben felraktam 3ba,és akkor elszabadult minden.nem birtam megállitani,olyan közel volt a patka,kplungolni se volt idöm,csak leugrottam.lábbal elöre csusztam neki az 50 centis patkának,az atdobott,repült egy hatalmasat,segitségért kialtottam,nem mertem megmozdulni,tudtam hogy nagy a baj.szrencsére ereztem a lábaim,vártam a mentöt,vegis sokkban voltam,párszor majdnem el is ájultam.a bal oldali csipölapátcsontom eltorrt két helyen,és össze visszza all...kb enyi a torténet.:(
ő mondta nekem személyesen, telefonba.
Sziasztok.Most ezt a gázbowden felakadt dolgot honnan vettétek Amugy tökmind1 gyogyuljon meg !