kedves johannka! nem szeretek dicsekedni, de lemondom neked, hogy a Moto a GOGO amatőr supermoto találkozók főszervezőjével baszakodsz. több amatőr SM tulajdonos áll a hátam mögött, mint neked gyerek korod óta barátod volt. nagyon szeretnélek megkérni, hogy tényleg hagy el topicunk családias légkörét, mert nálunk nem divat az efféle nagyot mondásos benyalás a másiknak. nálunk a tények és a barátság számít. ha szeretnél megismerkedni topicunk szereplőivel, esetleg velem, akkor sok szeretettel várunk a GOGO3-mon. ott megmutathatod mennyire vagy nagymenő, mennyire kezeled jól a vasat egy technikás pályán. sőtt tudod mit? meghívlak, hogy ne kelljen részvételi díjat fizetned, nehogy ez legyen a kifogás! Elfogadod?
volt mind2 nekem. mind az RC, mind az OVS. valójában semmiben nem különböznek egymástól, csak a design más. a két csizma egy és ugyan az. nincsen benne kivehető cipő. igen, van ezeken is egy csukló, nem tudom hol írták torziós zsanérnak, még így soha nem hallottam róla. a forma SM csizma 45ezer+posta költség. ha szükséged van rá, akkor keresd meg itt a topicon, vagy a Husky topicban foxinredsox fórumtársunkat. ő tud segíteni Neked a beszerzésében!
Hello!
Láttam,hogy Neked van Berik RC csizmád.Ez az OVS?Kérdeznék pár dolgot róla...Van ebben is kis kivehető belső cipő?Ez a "torziós zsanér" ez olyan mint a mostani Forma csizmádba a csukló?Vagy mi az?Véleményed szerint melyik a jobb, a zsanéros,vagy a csuklós?
Azt még meg szabadna kérdezni,hogy a Forma SM csizmát mennyiért újítottad?
Előre is kösz!
Pesten is szoktam amikor suli van, meg Miskolcon intézek mindent ezért írtam be a (körzetem) pontba
most hol laksz? 3 várost látok van egy eredeti LaciCRM meg két klónozott?
Ennyi!
Ismered te egyáltalán azt akit megpróbálsz szidni?Szerintem nem vagytok egy szinten.
nekem is van Berik OVS csizmám csak crossban használom...
sajnos nincsen kis kivehető belseje.
Láttam,hogy Neked van Berik RC csizmád.Ez az OVS?Kérdeznék pár dolgot róla...Van ebben is kis kivehető belső cipő?Ez a "torziós zsanér" ez olyan mint a mostani Forma csizmádba a csukló?Vagy mi az?Véleményed szerint melyik a jobb, a zsanéros,vagy a csuklós?
Azt még meg szabadna kérdezni,hogy a Forma SM csizmát mennyiért újítottad?
Előre is kösz!