Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
ugye május végefele lesz a gogo3? Mert nagyon szeretnék elmenni csak az a te***** ****** *** **** ******* ****** **** vizsgaidősuck is májusban van. Elméletileg május közepén. Hogy álmodohatok hogy elmegyek a gogo-ra vagy ne is álmodozzak?
Huuha!
Úgylátom magával a szent atyaúristennel álltam itt szóba.
Kicsit mintha túl beképzelt lennél, nemgondolod?
sajna a 42-es kicsi nekem...
de azért köszi a segítséget!
van életed
telefonrol írok,a buli közepéröl:D luki ha jössz,kaja pija lakodalom,intézkedek!:D
A név valóban onnan származik, de a többi
Én úgy tudom, hogy az Arlenn Ness a motorépítőről kapta a nevét, mert ő gyártja, de lehet tévedek...
Pedig alapszabály ugye hogy fegyvert, autót/motort csak németül beszélő ember készítsen...
Lassan minden kinai és olasz
HEHE Voltam motorozni a délután....yooo volt kár hogy nem jöttél Sasa
Szólj ha hazaérsz vidékről azt veretjük.
UI.:

LEszedtem a légszűrőház tetejét állat lett megindult alulról is

Jöhet a direkt szűrő
Pedig de.
Khm, biztos nem.
Azt hogy az Arlen Ness meg a Berik márkanév valami kínai vállalat tulajdonában van.
Még egy kérdés! miaza HOTCAM ?
megköszönném aki elmagyarázza!
Szia!

Mit értesz azon, hogy az Arlen Ness az tutira kínai?
értem...
Maga az Arlen Ness/Berik cég az tutira kínai...de hogy ki, mit, hol tervez(tet) meg és gyárt(at) le...ez már egy másik kérdés...
talán olaszok tervezték meg minden és kínaiaknak adták a tervezést hogy készüljön el..ezért méjd in csájná?
Nem, én a polcra kirakott csizmát néztem...de ezek szerint gyártják már őket mindenhol...
Aha...A*-ban is láttam már mindenféle k-európai ország nevét...ezeken már nem annyira lepődök meg...ellenben a két éve vásárolt Dr. Martens cipőm médincsájnáján azért eléggé lett az arcom...
Csizma dobozán rávan irva hogy Made in china...
talán a doboza ott készült?
Amit Berik csemmát láttam abba az volt írva hogy médincsájna...ha a Forma tényleg ugyanaz...
berikben made in italy, formaban made in romania. most néztem meg. fényképezzek?
kínai? nemtudtam....
Akkor a Forma is kínai