bocsáss meg, de rossz topicba keveredtél. kérlek menj oda, ahol a saját fajtád van, minden értelemben. itt nagyon nehéz lesz betámadnod bárkit is, mert az itteni közösség 90%-a ismeri egymást, együtt pályáznak és nem utolsó sorban tisztelik egymást, mint ember és mint motoros. az hogy bejössz ide, nyalakodni, próbálni erősíteni a "posztodat", mert a Husky topicban elég erősen elküldtek melegebb éghajlatra, nem fog bejönni.
p.s.: ne okoskod, ne próbálkozz tovább, nem fog bejönni. előre szólok, hogy nagyon nem jó helyen próbálkozol. ráadásul annyira nagy nyálgép vagyok, hogy el sem tudod képzelni, azzal a kis zselézett hajú buksiddal!
én 9. ben voltam vagány, visszatapsoltak mert tetszett as produkcióm ugyhogy volt 9.évfolyam kettő pont nulla, vagy restart vagy mondjátok ahogy akarjátok, mégis eljutottam a főiskoláig
Vagyis rátapintottam, és most kifakadsz mert fáj az igazság...
p.s.: ne okoskod, ne próbálkozz tovább, nem fog bejönni. előre szólok, hogy nagyon nem jó helyen próbálkozol. ráadásul annyira nagy nyálgép vagyok, hogy el sem tudod képzelni, azzal a kis zselézett hajú buksiddal!
egyszer van ilyen a 4év alatt általában
milyen a szalagavatós kép? pont ide illik nem?
Elég csinos Ő is, a motoron meg jól mutat ez a design.
Drz sm szett jó RM alá?
Köszi
Tegnap megvolt a szalagavatónk
remélem beteszi a képet