Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VIGYÁZAT! Sanya bárhova berakja a gyertyát!
Különben is miota raksz gyertyát az elsö agyba?
Én téritettem el a vezír fonalat, de már el is vesztettem
a gyertya hegyire?
Én csak rá szoktam köpni a hegyire és simán bemegy
Jah ez nem az a forum

vazelinnel
Ezt főtengelynél csináltam, keréknél erre nem volt szükség.
Ha ésszel csinálod (csapágy mélyhűtőbe, csapágyfészek hőlégfújóval megfűt), jóformán be lehet kézzel is.
miért te kézzel tolod bele?
Persze meg a csapágyat is csak ugy "megkalapáljuk"
Jogos a két pont!
Tulajdonképpen egy perselyt csinálsz a sörösdobozból, és a ócsó huszonötös" endúrónak a crosskerekébe 3 pontot ütni sem gányolás, csak hogy keményebben álljon benne a csapágy
mi bmxben úgy csináljuk, ha esetleg megkopik a persely valami miatt és megforog a csapágy, hogy sörös dobozból kivágsz egy szélesebb csíkot mint a persely, körbe bele helyezed, beütöd a csapágyat, ami meg kint maradt azt levágod. azért kell szélesebb mert amugy maga alá gyűri. (motor szinten ez gányolás, de bmxben jól működik!)
ja! és nekem nem lett baja a csapágyháznak mert amint a képen is látszik a külseje megmaradt csak kicsit könyyen ment bele ezért ütöttem rá néhány pontot. szóval nem olyan parasztosan oldottam meg a helyzetet ahogy először irtam
Miért? Nem Ducatit árul...
Na ezzel most ugylátom jól leirtam magam, amugy precíz vagyok meg olyat megcsinálok amit nem nézne ki belőlem sokmindenki de tényleg nem használom a cross kereket na de ezt már nem magyarázom ki sehogy..
Asszem újabb névvel gyarapodott a "kitől nem veszek motort" c. lista...
az sm en 140es zr 18as de amugy a crosson is ugyanez van csak az kicsit kockásabb :D
amugy most jut eszembe hogy na cross kerekekkel csináltam, az meg csak dísznek van
Laci! Milyen méretű gumival mész?
1. az, hogy gányolás
2. mivel a pontozó hegye úgynevezett krátereket csinál, így nem körkörös felület keletkezik, és előbb-utóbb újra megforog a csapágy külső, és még nagyobb kárt csinál...
ezt kb 1 éve csináltam 145 nél is tök simán fut semmi baja de már most mondjuk énsem így csinálnám,
ja ez csak 300 ezres motor
JA, a kivétel erősíti a szabályt...
jó jó gányolásnak hangzik de mi ezzel a baj?