Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mikor lesz már a következő... addig még szánkózunk egy párat...
Enyyi brádör
némmá, még én is rajtavagyok baszki úgy motoroztam volna ma egyet, erre első defektem van... gumám meg nincs
Szóval azt akartam mondani, hogy LC4 és LC4 közt is nagy különbségek vannak.
Lukié azért sokkal könnyebb, mint az enyém. Szombaton mentem egyet Gyöngyösön egy ismerős 660-asával, még az egy kipufogóssal, már amikor toltam egyet rajta, azt hittem, a hegyibiciklit tologatom, olyan könnyűnek tűnt.
Az más kérdés, hogy összességében nem tetszett, de az inkább ennek a példánynak a baja.
Én egy EXC-re próbálnék szert tenni. De ez az euró ár és az, hogy senkinek nem lesz pénze, azt jelenti, hogy nem lesz motorcsere, nem úgy néz ki, hogy el lehetne adni most motort. Visszavesz mindenki, nekem úgy tűnik.
engem az RX-el hazaküldtek sm szettel,de sztem jattolás kérdése
Itthon a paripám
Meglesszaz véve ha minden rendben van akkor szombaton. ( már csak 6-ot kell aludni)

Kérdés: Ha nem gyári supermoto, akkor vizsgán lehet ebből gáz? ( fékátalakitója az nincsen) csak a kerékméret vagy nemtom mibe lehetne még belekötnijük.
meg köll venni. esetleg még az enyém ia eladó sorban van!
Vegyed megfele az van , aztán meccselünk!
Addig én gyüjtök gipszre meg kötszerre......
Miért a 2007-es évvel foglalkoznak még mindig?
Szeva emberek!
Kösz Atis, már majdnem elfelejtettem! Szerinted austria vb-t mikor látjuk már meg? /JÖVŐRE?/Jut eszembe!Hypermotard hogy muzsikál?Biztos nagy erőtultengés van benne igaz?De arra már nem tudod felrakni a VDB és Lazzarini gumákat!HÖ HÖ HÖ!
hát én kérdezem akkor most mivan?
Hi All,

Ma eléggé supermoto orientált nap lesz az extreme channel műsora!

11:00
Supermoto
FIM Motocross Világbajnokság
12:00
Supermoto
13:00
Supermoto
14:00
Magas oktánszám
14:30
I-Ex
15:00
A zene világának ikonjai
Red Hot Chili Peppers
16:00
Supermoto
FIM Motocross Világbajnokság 2008
17:00
Supermoto
18:00
Supermoto
19:00
Supermoto
Haller!
Ez így kb. árában van sajna.
Cimbi nyár elején talán 970-ért vett egy 05-öset,8000 km-mel,meg vagy százötvenezernyi extrával(kipuff,bukógombák,deklivédők,tükrök,inde
xek,kézvédő)
Hát itt tartunk
Ez szerintetek nem tul olcso?
DRZ
Asszonynak kéne nem nekem.
Miért lenne nehéz? Ezt nem értem.... Ott van a Lukié Slashé Sasaé enyém..kinek van még...nem elég példa?
De csak ha Husqvarnája van.
SM510 1.35 ért regado nélkül. Az F Motor kft -nél Bp váci ut.
SM-ra sztem nem olyan veszélyes az LC4...enduroban, mikor tanya után a motor alól kell kimásszál és dombnak felfele felállítani, na, akkor azért sokkal komfortosabb egy EXC...tapasztalat
Tudom én, csak vicceltem
nem akartam teleoffolni a topicot,

De egyébként valószinüleg én is beszerzek jövöhét szombaton egy LC4et, de ezekszerint nehéz lessz
Az exc-k könyyeggek gondolom de azok már üzemórásak nemde? LC4 ben az is tetszik hogy olcsóbb fenntartani
Csak kérdeztem, nem szóltalak meg... Csak egymás utáni estéken mindig erről számoltál be :-)
Az LC4-ről azért lebeszélnélek. Nehéz, és ezzel nincs mit kezdeni. Próbáld ki az enyémet, mielőtt vennél.
Neidegesítsémárfel... Hol?
zörgetünk kicsit ha jó idő lesz!