Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért, nincs kereke?
Azkéne már de még utánfutót kell keriten.
Biztos belebetegedtél a sok kertészkedésbe
Sztem vegyél egy 620-ast gyógyír gyanánt
ja és beteg is vagyok köhögök fáj a torkom, enyhe lázam is van ömilk a takony az orromból, nameg ma valami csuklási roham is rámjött, hát ez a nap egy kalap sz*r
Jó bornak nem kell cégér...vagymi
nálam jönnek maguktól! nem kell lasszózni!de csak nem fogom egy fórumra felírkálni, hogy közben eladtam ezt-azt.......
egész nap fűnyírás 3 telek 2 gyümölcsös, falevélgereblyézés, szárazfakivágás. aha én is élvezem az őszt.
A nagy kávézgatás közepette foghattál volna lasszóval pár vevőt is és akkor anyagilag is élvezted volna a témát!
délelőtt, az üzelt előtt napozgattam, közben lecsúszott 2 bögre kávé....élveztem nagyon!
Azt hiszem nem panaszkodhatunk az idei őszi időre!

Albijam! Most jövök Szegedről vissza, vártam,majd hívsz!
DUCATI?
15! ?
jó jó, de az milyen hülyén hangzik hogy : kuplung-típusjelleggel...
ez nem hiba, hanem tipus jelleg!
nah ...
ide is beteszem , hátha hamarabb elkel !

eladnám a képeken látható supermoto kerekeket .Elöl 320-as , hárul 230-as tárcsával , és jó állapotú lánckerékkel ...
az induló ára 65E Ft.- lenne

ha Érdekel valakit , akkor Tel : 06706155160, vagy aya@index.hu
üdv .
nemhiába : K_uplunghibávalis T_ökéletesen M_űködik
Üdv mindenkinek! Ha a gyári dobot kibelelem az mennyire b@ssz@ a motort? Előnye hátránya? Előre is kössz!
kuplungbehúzásra, illetve gázadásra nekem is elhallgat!
amúgy ez a menesztős-lánckerék téma cross-kerékben ez csak nekem új?
mert nem láttam még ilyent - sőt az én crm-emben se ilyen volt asszem lehet hogy ez nem is akkora hibaforrás, mint ahogyan érzékeltem, csak meg kellett volna csinálni rendesen?
az igazság odaát van
sztem ez tipikusan az a probléma lehet, amit itt már mondtunk többen, hogy van... ez ilyen (lehet) nekem is gázadásra megszűnik, vagy ha behúzom a kuplungot akkor is. mennyé má azt vedd meg!
NA azt mondta a csávóóó gázadásra elhalkul ez a kuplungzörej...
na..én is
Told az agyáig ......na zizzenek
na jó8!