Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jah igen, nállam minden ilyen. Csaj, motor, ruha... félév és megunom
Amiket eddig az ismerősök körében a 690-es blokk produkált, én lassan inkább Apriliát vennék mint 690-est...
nekem megmarad a 660SMC! ezzel osztok mindenkit!
Hát hogy még csak most vetted az LC4-et...
ha komolyabban szeretnél páylázni, akkor a mostani alkalmasabb mint a 690sm. az egy túra sm. nem ajánlom. lágy rúgózás, hosszú fokozatok..... akkor már inkább 690SMC
Na jo 2. De az bokor ugro MZ
Vagy mire gondolsz?
Azt még nemtudom, a 690 tetszeget mármint a "golya" kinézetü. Csak átalakitva
Vagy nemtudom mit kéne Ötlet?
Neked mi lesz?
10 hét?!? Ugyanmár...én szeptember közepétől július végéig árultam az SC-t...
akkor az lc4 megy a háztól? mi lesz helyette?
Csak 1 motorom van.
Mivan?Mindenki most akar megszabadulni a gépétől?
Egyébként én is
most mit árulsz?
basszus ez már király... én is akarok igy, de még csak a lánc szaggatás megy
(Tamás)
Anno én a 600as Gilerámat félévig árultam.
Mondjuk most se volt még egy hivásom se.....nemtom mi van
Igen!

Pont ma, 2 hete hogy elvitték és szerintem nagyon szimpatikus pécsi emberhez került aminek külön örülök.
Lehet kinevettek de nagyon Fájt a Szívem Érte meg is simogattam az ülését meg a kipufogóját, mert szerettem a mocimat.

that's all folks

remélem jön a z SM korszak és megvigasztal
Alakulamolekula ...de a gumi melegítőt levehetted volna a kerékről
semmi gond...

Köszönöm!

előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy ha nem köszöntöm fel a névnapján az nem azért van mert bunkó vagyok, hanem azért mert a névmemóriám egyenlő a nullával!
Én nem akartam már igy 50edik ként kivánni mert olyan mintha nem tudtam volna...
Na de hogy ne maradjak ki, akkor igy utolag is Boldogat! Majd a legközelebbi go-go -n megisszukrá, a rávalot
elvitték a robeszt?
az én eladási statisztikám ami elkeserítőbb kategória volt mint a tiéd 10 hét alatt 1045 látogató 6 telefonhívás 1 kereskedő a többi magánember az utolsó jött látott győzött!
valami ilyesmiket próbáltam művelni a mai napon!
igen sajna már jó régota árulom igaság szerint nem is használom de a fura az hogy még érdeklödö is 2 akat akinek az volt a lényeg"megy-e teli hitelre"nem értem el van átkozva eladás szempontból
Köszi Sanya!