ha komolyabban szeretnél páylázni, akkor a mostani alkalmasabb mint a 690sm. az egy túra sm. nem ajánlom. lágy rúgózás, hosszú fokozatok..... akkor már inkább 690SMC
Pont ma, 2 hete hogy elvitték és szerintem nagyon szimpatikus pécsi emberhez került aminek külön örülök.
Lehet kinevettek de nagyon Fájt a Szívem Érte meg is simogattam az ülését meg a kipufogóját, mert szerettem a mocimat.
előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy ha nem köszöntöm fel a névnapján az nem azért van mert bunkó vagyok, hanem azért mert a névmemóriám egyenlő a nullával!
Én nem akartam már igy 50edik ként kivánni mert olyan mintha nem tudtam volna...
Na de hogy ne maradjak ki, akkor igy utolag is Boldogat! Majd a legközelebbi go-go -n megisszukrá, a rávalot
az én eladási statisztikám ami elkeserítőbb kategória volt mint a tiéd 10 hét alatt 1045 látogató 6 telefonhívás 1 kereskedő a többi magánember az utolsó jött látott győzött!
igen sajna már jó régota árulom igaság szerint nem is használom de a fura az hogy még érdeklödö is 2 akat akinek az volt a lényeg"megy-e teli hitelre"nem értem el van átkozva eladás szempontból
Vagy mire gondolsz?
Vagy nemtudom mit kéne
Neked mi lesz?
Egyébként én is
Mondjuk most se volt még egy hivásom se.....nemtom mi van
Pont ma, 2 hete hogy elvitték és szerintem nagyon szimpatikus pécsi emberhez került aminek külön örülök.
Lehet kinevettek de nagyon Fájt a Szívem Érte meg is simogattam az ülését meg a kipufogóját, mert szerettem a mocimat.
that's all folks
remélem jön a z SM korszak és megvigasztal
Köszönöm!
előre figyelmeztetnék mindenkit, hogy ha nem köszöntöm fel a névnapján az nem azért van mert bunkó vagyok, hanem azért mert a névmemóriám egyenlő a nullával!
Na de hogy ne maradjak ki, akkor igy utolag is Boldogat! Majd a legközelebbi go-go -n megisszukrá, a rávalot