A 1,5bar keréknyomás segíthet? Most azt hiszem 2bar van benne.Legjobb egy drága csúszókuplung lenne igaz?Drz-vel nem volt ilyen gondom gondolom ott kisebb a motorfék? Hála vége a komm szombatnak, holnap a völgyhídnál riogatom a speedes bandát.
ez nagyon összetett probléma, mármint a futómű. a bepattogás különben abból adódik, hogyha hirtelen vágod vissza a kuplungot, visszaváltásnál, és a hátsókerék nincsen megfelelően tehermentesítve. ezt intenzívebb elsőfék használattal tudod elérni, illetve azzal, hogy a visszaváltásnál, a fékezés idejéig, csúsztatod a kuplungot.
Én már igy vettem a motort. Különben eladó, de csak a motorral együtt!Futóművel mit csináljak ha fékezéskor ahogy pakolom vissza a seb, bepattog a hátulja? Utcán utcai gumikkal. Fehér (világosabb) aszfalton ahol kisebb a tapadás ott még könnyebben.Mit próbáljak tekergetni?
sajnálom én nem sokkal többet kérek az enyimért és 2-évvel fiatalabb!
azért köszi ha esetleg valakit tudnál aki supermotrot szeretne gondolj az enyémre köszi
Szia,
Persze, vannak eredmények, de ez itt off téma.
Kicsit vársz akkor felkerül pár fontos infó a motomax oldalára. Annyi a lényeg, hogy nem adták fel a fiúk szeretnék jobbá tenni a Magyar Supermoto Bajnokságot!
aki csak tud holnap jöjjön visontára. én 12-13 körül már kint leszek!