Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ismételten köszönöm Neked és mindenkinek aki ma sms-t e-mailt küldött, vagy itt a fórumon hsz-elt.

aki csak tud holnap jöjjön visontára. én 12-13 körül már kint leszek!
A 1,5bar keréknyomás segíthet? Most azt hiszem 2bar van benne.Legjobb egy drága csúszókuplung lenne igaz?Drz-vel nem volt ilyen gondom gondolom ott kisebb a motorfék? Hála vége a komm szombatnak, holnap a völgyhídnál riogatom a speedes bandát.
Lukító!
Mégeccer,tőlem is,SOK BOLDOG NÉVNAPOT
Aztán fogyjon az a Tokaji!
Vagy lehet visszaváltás közben gázfröccsöket adni mint a gyorsaságisok (nekem speciel ez jött be).
ez nagyon összetett probléma, mármint a futómű. a bepattogás különben abból adódik, hogyha hirtelen vágod vissza a kuplungot, visszaváltásnál, és a hátsókerék nincsen megfelelően tehermentesítve. ezt intenzívebb elsőfék használattal tudod elérni, illetve azzal, hogy a visszaváltásnál, a fékezés idejéig, csúsztatod a kuplungot.

értem, mostanában elég sok órát szerelek..
guminyomás 1.5 nekem ezt mondták kakucson a multkor ha jólemlékszem...
de az nem az övé!
Hát Luki,meg Sanya meg még páran akik többet járnak ktm-el pályázni sztem több okosságot tudnak mondani
Én már igy vettem a motort. Különben eladó, de csak a motorral együtt!Futóművel mit csináljak ha fékezéskor ahogy pakolom vissza a seb, bepattog a hátulja? Utcán utcai gumikkal. Fehér (világosabb) aszfalton ahol kisebb a tapadás ott még könnyebben.Mit próbáljak tekergetni?
Nem ,nem voltam, a bebaszásra gondoltam mint óraszerelés, láttam itt a fórumon egy képet mikor lógott a fejed a kezeden,én azt hívom "óraszerelésnek"
Köszönöm!
Lájos, 50 € körül van.
linket nem másolta ki...

http://www.debrecenaruhaz.hu/t...
lamppe írta:

"helló!
Én itt találtam.De szerintem van vaterán is.itt

ez univerzális lehet vagy minden motornak más az olajbetöltő nyilása.nyilván igen de azért hátha
"
Ha jól megnézed a képeit granitbt-nek van az olajhőfokmérője a blokknál,amit a bikepicsről szedtél!

granitbt! Olyat hol szereztél és mennyi volt?
sajnálom én nem sokkal többet kérek az enyimért és 2-évvel fiatalabb!
azért köszi ha esetleg valakit tudnál aki supermotrot szeretne gondolj az enyémre köszi
HAJRÁ TALMA,,,
Banyek
már ki van fizetve úgytudom ,már el is vihette volna csak új rendszám kell rá
jó reggelt! egy kis technika a csúsztatáshoz - el lehet lesni:

http://autofilia.blog.hu/2008/...

'névnapot Luki!
Jovan no..értem én ..
Bocs ez is off:
GO GO TALMA MALAYSIAN GRAND PRIX
Szia,
Persze, vannak eredmények, de ez itt off téma.
Kicsit vársz akkor felkerül pár fontos infó a motomax oldalára. Annyi a lényeg, hogy nem adták fel a fiúk szeretnék jobbá tenni a Magyar Supermoto Bajnokságot!