Szeva!
Nem végül, azóta sem voltam Szegeden, le szeretnék valamikor menni, de ígérem szólni fogok!
Te! Az is lehet, hogy granitbt hirdeti! Végül is Somogy megye mindkettő
Dani nem tudsz valakit aki eldobta ma a 950 adventure-t? nem klubtag esetleg? Visegrádon kirángattunk egyet az erdőből...első felnije elment egy kissé,srác egyben volt.
Az SXC gyárilag enduro, teljesen más a futóműve mint az SMC-é (még a rugóutak is hosszabbak 20 mm-rel).
Viszont az SXC-t könnyebb supermotosítani mint az SMC-t endurosítani, szóval ha mindkettőre akarnád használni, akkor ez jobb választás lehet.
Na ja, bors barátunk Dömsödön mellettem is úgy ment el mintha álltam volna, pedig köbcentiben és lóerőben is úgy 50%-os előnyöm volt...meg 1-2 mp-el ment csak rosszabb időket mint a versenyző arcok a szénné tuningolt racsinggépeikkel (mondjuk az tipikusan ilyen pálya, sokkal többet számít a kondi meg az ügyesség mint a lóerők)...
Kivéve ha esetleg 2003-nál régebbi az a 625, mert akkor kicsit könnyebb mint a tied!
Amúgy teljesítményben sztem nem olyan nagyon jelentős a 625 meg a 660 között a különbség, viszont a 660 az alul durván nyomatékosabb, igazi traktor-fíling...
szép moci és ritka