Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia

szép moci és ritka
Buldog rooftop napot
Sztem is jól nézz ki, az enyém most keztem el árulni.
Sasa köszi! 8 napba bele férsz!
thx

szerintem jól néz ki ez a moci.
Boldog Névnap utáni napot kívánok
Szeva!
Nem végül, azóta sem voltam Szegeden, le szeretnék valamikor menni, de ígérem szólni fogok!
Te! Az is lehet, hogy granitbt hirdeti! Végül is Somogy megye mindkettő
Szia!
Látom felkerültek a képek!
Milyen volt a mai menet?
Múlt hétvégén nem tudjátok ki esett el egykerekezés közben KTM SM-mel?
Szia Sasa!

Végül is voltál Szegeden?!
hál isten hogy mindenkit ismertek
Én meg sztem az első tulajt ismerem
ez bizony már az övé!
Ez egy nagyon jó ajánlat, egy a gond vele: -vagy nem vették még le a hirdetést
- és ez már granitbt gépe
vagy valami nem stimmel
sxc 400

Dani nem tudsz valakit aki eldobta ma a 950 adventure-t? nem klubtag esetleg? Visegrádon kirángattunk egyet az erdőből...első felnije elment egy kissé,srác egyben volt.
Az SXC gyárilag enduro, teljesen más a futóműve mint az SMC-é (még a rugóutak is hosszabbak 20 mm-rel).
Viszont az SXC-t könnyebb supermotosítani mint az SMC-t endurosítani, szóval ha mindkettőre akarnád használni, akkor ez jobb választás lehet.
mondjuk úgy, hoyg nem a legelőnyösebb paraméterekkel bír Sm terén, hacsak nincsen átszelepezve, átrúgózva, stb stb stb.....
Szeva Luki!

áhá!

Akkor a futóműve teljesen más vagy van valami állítási lehetőség?
az X az mindig cross-t jelent (nagyjából)
Sziasztok!

Láttam a neten egy KTM 625sxc supermotot.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ez gyárilag SM vagy átalakított cross gép?
Valaki ismeri a tipust?

Viszont akkor már tudom korábban miért volt olyan marha bátor!
arról meg ne is beszéljünk, hogy amióta van kontaktlencséje, azóta látja is hogy hova megy, és elég sokat gyorsult!
Na ja, bors barátunk Dömsödön mellettem is úgy ment el mintha álltam volna, pedig köbcentiben és lóerőben is úgy 50%-os előnyöm volt...meg 1-2 mp-el ment csak rosszabb időket mint a versenyző arcok a szénné tuningolt racsinggépeikkel (mondjuk az tipikusan ilyen pálya, sokkal többet számít a kondi meg az ügyesség mint a lóerők)...
Kivéve ha esetleg 2003-nál régebbi az a 625, mert akkor kicsit könnyebb mint a tied!
Amúgy teljesítményben sztem nem olyan nagyon jelentős a 625 meg a 660 között a különbség, viszont a 660 az alul durván nyomatékosabb, igazi traktor-fíling...
mindjárt MSN!