Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!http://www.motomax.hu/index.ph... erről valaki tud valami konkrétat?
ezt nemértem..
te voltál gogo2-őN?
Sanya,kezdj el visszaszámolni! Minnyá 33000
Addig alszok egyet
Tudtam ,hogy zsernyák vagy
Sasa!
Multkor szo esett cimbim csizmályárol, ha még rémlik. Ezzel kapcsolatban kérdeznék, légyszi dobj már egy mailt a publikus cimemre! Köszi
ruf mich an! 06/90/586660762
Szép estét!Börni adhatnál valami infót,hogy mi lesz hétvégén.
Lucas majd felcsöröglek holnap délelőtt
Háááát!
Most hogy így mondja Vágó úr, nem is tudom.
Talán úgy gondolom, hogy nem kéne megjelőlni, de azért inkább jelőljük meg, mégiscsak az volt az első gondolat.
Igen, jó lesz az!
Maximum elmossa az eső!
egyenlöre baba kocsi jövöre szezonra pedig egy gsr-t szeretnék
kössz komám rendben vagyok
és mi lesz helyette?
na már nem is kell bor, hogy jól érezzem magamat! hogyan szolgál az egészséged?
csáo halom rajkai haverod vett egy lc4 est tuti már hogy azt veszi meg mert le akcioztam az enyimet ha esetleg valakit érdekelne 1.milla
Zsolt úr jól meggondolta, ugyanis ezelőtt nem így volt ami most így van és hát ha nem így volt ami most így van,akkor teljes mértékben ellent mond azzal ami most így van, annak ami még az előbb nem így volt. nem szeretném elbizonytalanítani, csak felvázoltam azt a szövevényes gondolatmenetet, ami a fejemben zajlik, mikor megcsillan benne a gondolat, mint hajnali harmat a fűszál végén a nap első sugaraiban, s szórja fényét a mező apró lakóira. szóval akkor biztosan hogy megjelöljük?
Lukító ezt figyeld mit találtam az archívumban
Egyenlőre talán úgygondolom biztos, de azért kérdezzük meg a közönséget is ők mit gondolnak erről az ölletről!
ha most ezt iszod, akkor akárhol is vagy felkereslek!
Egészségetekre!
Jó éjszakát!
biztos ebben Zsolt? (Vágó)
Szavazzuk!
Akkor én már meg is jelöltem.
egységesen szavazzuk meg a visontát! Bacman-nak meg szólni kellene, hogy ide hozza a hotrodot!
Visonta is jó.
Ahogy gondoljátok.
Van hely a futón és az autóba is, nem gond.
megtaláltam a fotókat. vannak benne nagyon jól sikerültek
most már ha lehet maradjunk visontánál, mert éppen most hívott Attila cimbi szlovákiából és ő is oda jönne!