Sziasztok kéne egy kis segitség LC4 ügyben.
A héten elhoznék egy es 620as lc4et (müszakis , supermoto kerekes) de azt mondta a srác hogy picit csörög a kuplungja,
( ".. kuplungja nem a legtökéletesebb mert csörög de ettöl függetlenül még szépen veszi a sebességet,ennyi a hibája ..")
ez mit jelent mi lehet a gond menyi lehet az alkatrlsz, sürgős lenne a válasz mert ha belevágok akkor pár napon belül el is hoznám.
ha valakit érdekel van egy elado EVS RC-2 nyakmerevitöm, kb 15 percet használtam, de nekem nem jön be, zavar, eladom 8000 ft, ért , universalban 11 500 ft.
a video nem hiába profi, ugyanis a srác aki készítette, már-már profi kategóriába sorolható. hát hogy csapokod-e, vagy nem a gép alattam, azt nem tudom. én valahogy a dinamizmust hiányolom a mozgásomból.
Sziasztok!
Most, hogy végre van időm rendezgetni a motoros cuccokat is, belebotlottam némi supermotos finomságba, amire már nincs szükségem:
- egy Husqvarna SMR450-ből származó Marzocchi Shiver telópár 45mm-es átmérőjű. Ebayról származó vétel, a német akitől van azt állította, hogy meg lett okosítva egy futóműves által pályahasználatra. Mivel sosem próbáltam, ez utóbbit nem tudom garantálni, de gondolom ha gyári állapotú, akkor sem lehet rossz... Ára: 75eFt
- egy STM csúszókuplung KTM 450-525SX és EXC modellekhez. Ára: 75eFt.
Továbbá még mindig van egy "semmire sem jó" (Bocs Dani! :-)) motorom, amelyet kénytelen vagyok pénzre cserélni:
- 2007-es KTM 950SM, BOS kipufogódobokkal, tanktáskával, bukógomba szettel, 4ekm-rel. Olcsóbb motort beszámítok. Az extrák külön is eladók. Ár: 2,3mFt.
Végül itt lehet érdeklődni: 20/3508433
sajna a butítás következtében kicsit szellemképes lett....és még a készítővel sem egyeztettem, hogy fel lehet-e raknom. egy biztos, hogy aki ott volt és ismerem is, az kapni fog belőle.
A héten elhoznék egy es 620as lc4et (müszakis , supermoto kerekes) de azt mondta a srác hogy picit csörög a kuplungja,
( ".. kuplungja nem a legtökéletesebb mert csörög de ettöl függetlenül még szépen veszi a sebességet,ennyi a hibája ..")
ez mit jelent mi lehet a gond menyi lehet az alkatrlsz, sürgős lenne a válasz mert ha belevágok akkor pár napon belül el is hoznám.
Hasonló a gép ehhez: