Jo de amikor egy másfél millás motornál 100nál akkorát üt a kerék mint egy ház akkor lehet mégse kéne crm modra beleütni kalapáccsal. De az MZ-m be én is igy csinálnám
Ehhez szét kell fűzni a kereket, gépműhelyben központozni, és kiesztergálni. Átfedéssel kell méretezni a perselyt, és miután behelyezted a helyére, vissza a központozásra, és akkor kell a végleges csapágyméretet kiesztergálni...
Ők teljesen másképpen értelmezik az sm-et. Sx ugratók, és annyira döngölt és fényesre koptatott (dirt track) föld van, hogy full slick-el mennek. A motorok építése is különbözik az európában használtaktól. NEm ültetik agyonra a futóművet, csak 17 "-os kerék, nagy fék, és átszelepelt futómű van, a sok ugrató miatt.
Szerintem elég ha a szokásos dolgokat megnézed, esetleg a légszűrőt tanácsos megkukkolni még, mert az önindítós LC4-eknek az akksi miatt marha kicsi a szűrőjük, jó sűrűn kell(ene) tisztítani, ha nagyon dzsuvás, akkor érdemes mindent nagyon alaposan megnézni, kipróbálni, mert ha ilyen alapvető dologra nem figyelt oda a tulaj, akkor valszeg másra sem...
Az SC-mnek az egyik váltótengely csapágyfészke lett így megcsinálva...szerintem az a persely még akkor is működni fog mikor az egész blokk már rég lemállott róla
Csináltam már többször ilyet. Ki kell esztergálni az agyat nagyobbra, és egy perselyt kell bele tenni. Így ugyanazt a csapágyméretet lehet használni továbbra is...
Az őszintét megmondva nem ismerek senkit se akinek ilyen lett volna...mondjuk ha Dellorto karbi-SEM gyújtás kombó van rajta, ott azért lehetnek meglepetések...
Köszi
jéé ezzel a sráccal üzleteltem már.
az agy elég szarul néz ki,úgyhogy holnap utánajárok a dolognak.Szerelő haver is ezt az eszterga témát mondta,holnap benézek esztergályos haverhoz is.
Az a pénz nem a kerékre,hanem a blokkra kellene fordítódjon
Hali! Tudok ajánlani valami weboldalt, vagy konkrtét boltot, ahol viszonylag jó áron tudok pl Acerbis kézdévőd venni, meg ilyesmi kiegészitőket? (És lehetőleg ki is hozzák..)
Ha van olyan bolt, ami ennek megfelel, akkor légyszi ird meg nekem itt!
Köszi
girafe : igazad van
3. : én fogtam a CRM et televertem pontozóval belebasztam kalapácsal a csapágyat és teljesen hibátlan.
Tévedtem
Hiemer lett az S1 világbajnoka! Laca és Hooligan felértékelődött a vele özös képetek
jéé ezzel a sráccal üzleteltem már.
az agy elég szarul néz ki,úgyhogy holnap utánajárok a dolognak.Szerelő haver is ezt az eszterga témát mondta,holnap benézek esztergályos haverhoz is.
Az a pénz nem a kerékre,hanem a blokkra kellene fordítódjon
Ha van olyan bolt, ami ennek megfelel, akkor légyszi ird meg nekem itt!
Köszi