Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én anyiból rtem meg a choppereseket hogy kuurva kényelmes 6-700km meg se kotyyan a farodnak!
És pl a fater shadow ja 185öt megy, na az nem éppen tötymörgés
Amúgy nekem az Adv pont jó méret, az S-ről már kicsit nyújtózkodnom kell hogy mindkét lábam leérjen
Azt' a sörösrekesz mire való?
Adventure olyan magas hogy leszédülnék róla, meg max magassarkúba érne le a lábam.Aszfaltra nekem csak 17-kerekek kellenek, csúperezenek a múmiák, nem tötyögni akarok még! Nekem bejön a 950 Sm csak az anyagi része tart vissza töle.
lehet nem lesz csapat szállító eszközünk!
annyira felesleges és hülyeség ezen vitatkozni szerintem, hogy melyik motor mire jó meg mire nem... én pl. a choppereseket nem értettem meg soha (legalábbis 50 alatt), mégis van akinek az kell, örülni kell neki, legalább nem tartanak fel
eggy a lényeg,a hipermoto hiperjó
Vasárnap Máriapócs valaki?
Hallottam ilyen kósza ötletet
HYPERMOTARD ROCKS!
A rossz mo-i utakra egy 950 Adventure sztem 100x jobb túramotor mint akármilyen SM...egyedül akkor jobb választás a SM, ha pályázni is akarsz vele meg túrázni is, mert az előbbire az Adventure ugye nem nagyon alkalmas...
Anyagi fóbiája
Most asszed hogy sajnálom tőled azt a motort vagy mi?
Amúgy tudom, hogy van az EXC után is élet, szeretnék majd mellé másik motort én is, hogy tudjak menni Erdélybe, meg ilyen helyekre túrázni...
Ezt magyarázom hogy nemtom! Pályára nagy (Hring, Pring kivételével), túrázni kényelmetlen (meg kicsi a tankja), fagyizó elé puncimágnesnek meg ronda...
Ha Te tudod, akkor ne csigázz már, mondjad bakker, mert itt ácsorog az ajtóban a kíváncsiság egy bazinagy késsel és mindjárt megöl!
Okesz jere szeretettel várunk meg mindenkit bár még épitkezünk belül de remélem már csak hetek és mükszik a hely gumiszereléstöl elkezdve mindent meg tudunk majd csinálni elvileg! Nah én mentem hosszu vót a nap akko majd duma ! Üdvözletem
japó nekem is van !
Majd ha arra repkedek be ek abba a zug műhelybe
Laci manuálom csak japán van de szart se ér sajna!

Sanya a reptéren semmi változás épül a tacsko meg iljesmi jah és a reptér elejében nyitunk egy független motorszerelö mühelyet egyik barátommal! Nemsokára nyitás már készül a mühely!
Tsá Tom semmi extra ,meló a négyzeten és szar a köbön mostanság
És a göbdzitéren mi hír
csá az XJR hez van valami manuálod vagy valami leirásod?
Szerzusz sanya mizujs? tomi vagyok reptér tod öcséddel miko csapatatok
köszönyöm ....de a dölésszögre még gyúr6ok bőven
hé báj(körbi)
én mág várlak h gyere,erre nem is jössz?ejnye
*füst-öt akartam írni
Nagyon jó fotó. Kakucs hátsó egyenes visszafelé? A sikán előtti rész nem?
No komment! Honnan töltötted le a képet?