Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem lesz csapat szállító eszközünk, szóval 99%, hogy nem tudunk menni. esetleg nem pakoltok be ismét a mercibe?
Gixxerrel monnyuk k.rvagyorsan körbe lehet érni a H vagy Pringen...esetleg 15 percnél rövidebb idő alatt el lehet jutni Stockholmból Uppsalába vagy vissza (GhostRider rulez)
Csak a Berg
Nálam a motorok 120kg alatt és legalább 40 paci(keréken mérve) felett kezdődnek még, azért még mert gondolom késöbb mikor már lenyugszom én nemlesz már ilyen kondim akkor ez biztosan meg fog változni,valami mindenrelehethasználni motor javára
a shlash-é asszem 640es vagy hanyas és azon van akra
de egyik sem biztos
ja ja jöhet!
biztosan lesz?
Nyugotttság van !
Ha mennek Lukiék ,mi is megyünk!
Pedig nem vagyok jól! Kib@szott cefetül vagyok ,nem jól!
A KR108 kell akkor hátra? Intézem......
Hát..akkor ki volt az? egri amugy
nekem 660 van és akrák nélkül! de lehet, hogy klónozódtam
nem te voltál aki CIB bankba ment ma? Ktm 690-el két akrával dobó téren mellett
na supermotosok? klick! 400 2 ütem (Svéd)
mindegyik bolt 16.30ig
ok, köszike pápán a kereskedés meddig van nyitva? hétköznap, mert lehet jövöhéten belesek
Nincs véleményem róla. Neve van, olaj az olaj. Ki kell probálni. Mi Shellt használunk 20W50

Na végre, remélem jani ezzel le zártad az 1 napos témát
Egyébként mi a véleményed a fuchs olajokról?
elöször is: Husqvarna forever!

A Hypermotardhoz volt szerencsém a Pannoniaringen, gyári változatban (S) majd utána egy általunk modositott futomüvel egy másikat (közismert hogy az elejével gond van, a motor geométriája hozza ezt magával). Szerintem bohockodásra és tengerparti túrákra nagyon is alkalmas motor... de hogy most mire jó... hülyeség róla beszélni, mert mire jó a motor? a motor multja pont a szegény emberé aki nem tudott autot venni és mégis A-bol B-be eljutni.

de mentem már BMW 1200GS-el is amin 17es excelek voltak, azis mire jó? mire jó a gixxer?
Adjátok oda ezt a Dukátit, és a Sztóner gyerek mehet a Kawához duzzogni...
Szélvédelem? Majd 50év felett!

Ez teccik
biztos vagyok benne, hogy mind2nél gyorsabb lennék visontán egy 250essel! na de mindjárt kifejtem mi mire jó, csak most elég sok dolgom van!
Jöhet a film!

Egyébként biztos vagy benne hogy pl. Visontán gyorsabb volnál a Hypermotarddal mint a 660-assal
hogy mire jó a Hypermotard?

1 órára adjatok alám egyet a Mátrában, vagy valamelyik pályán, és megmutatom! GD remélem kielégítő volt a válasz! ha nem, akkor egyeztetek Biker1000el és forgatunk neked kisfilmet! How to RIDE a Hypermotard!
Hát... nem egy ócsó hobby egy ilyen vassal Stunt-olni
Azállatja
Mindössze kíváncsi lettem volna rá, hogy Te mégis milyen felhasználási területre szánod az új motort...
Mivel mint lentebb írtam, elképzelésem sincs, hogy mégis mire lehet jó egy ilyen (jó, egyvalamit kihagytam: ha valakinek tetszik a formája, akkor egy vitrinben/garázsban nézegetni tényleg tökéletes ), viszont marha kíváncsi volnék az elképzelésedre (ha hajlandó volnál végre megosztani velem, de úgy látszik erre várhatok a végítélet utolsó napjáig is akár ).
Igen, teljesen tisztában vagyok vele hogy ezeket nem nekem gyártották, de továbbmegyek: a HP2 endurot meg a SuperEnduroR-t sem, hiába 21-es az elsőkerekük (és nemcsak azért, mert nincs rájuk pénzem)...de ettől még lehet róluk véleményem, nem?
Mennyivel mérvadóbb a véleményem a másik három topikban mint itt? Attól mert (jelenleg éppen) nincsen SM gépem? Ha holnap veszek egy pár 17-es kereket az EXC-be akkor már itt is emberszámba fogsz venni?
Most komolyan az a gondod, hogy le mertem írni hogy nekem nem tetszik a Hypermotard? Amúgy pont nemrég írt be valaki a klubos fórumra hogy "Hnnnda CR forever" vagy valami hasonló épületes dolgot és k.rvára nem lett leugatva.
Nem téged akartalak "meggyőzni" hogy jobb választás az Adv....gondolom láttad a képeket a klubos oldalon hogy milyen helyekre szokott faki kolléga túrákat vezetni...nem mondom hogy nem lehetne akár egy utcai motorral is végigjönni (a helyiek ugye Daciaval mindenhova /f/eljutnak), de nem vagyok benne biztos hogy akár csak egy utcai gumis Adv-el is élvezném a dolgot (tudom, puhapöcs vagyok)...
Én mondjuk az üldözési mániádat kezdem unni hogy én akármire reagálok, Te egyből személyes sértésnek veszed a dolgot...