Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom még eszedbe jutott a büdös jelző is!
Micsoda hasonlataid vannak
talán mert olyan mint a rossz p*n@! SZÁRAZ! (tudom te a tágra gondoltál! )
nem sc hanem sima lc4, amugy rendszámos és valahol lent van délen
Mitől csöröghet ezeknek a kuplungja
Csősztök!
Laci fijjú,rendszámos az SC Tudd meg nem volt-e barcikai gazdája,én meg megkérdezem holnapra a rendszámát.Ha ezek egyeznek,hagyd a csába!
Hogy te milyen hülye vagy:leutánnoztál előre...
Majbeszartam
csak egy ilyen lefekvőset, ha már mindenki
én is csicsika!
csicsijja-babujja
Felejtsd el...kérdezd roofúrat, ő tud jobbat ha most kostolgatod az SMényeket
Az nagyon veszélyes, pláne az én stilusommal szabad....még a robimat is eladtam ....csak a pálya
felejtős
utcán nem is nagyon motorozol? nagyobb távokra gondolok, utcai motorod van ?
ÜDV!
Segitségeteket kérném, hogy az országos Supermoto bajnokságban milyen kategóriák vannak? ( csak kérdem ) Van amatőr? mint pl. yamaha kupa? Vagy van Junior kategória, és az hány éves korig, milyen ccm-ben van?
Előre is köszi!
Peti
Nekem + sohasenem volt
Persze, aztán kiderül hogy ez is olyan mint alkoholba is van az 5% vagy a 80%, aztán majd jol szétmarja a berikbörömet
Az nemjó! , hogy sikerült

üresüveg: nemjó mert hordóban áll a pálesz.
Nekem meg már nincsen
A legegyszerűbb dolog az, ha elmegy a paraszt (mint én ) a patikába, kér egy kis üvegcsébe (általában 2 dl-t adnak) PARAFFINOLAJAT, hazamegy, bekeni a letisztított ruhát vele és nincs több macera meg ilyen-olyan bőrápolóillat. Gyakorlatilag ez az cucc minden bőrápolószer alapanyaga, csak jó lehet, nem? . Csak egy szivacs kell hozzá, az olaj meg max. 500 pezeta és még a Louis-t sem kell macerányi érte .....
Olyankor nem motorzunk
Laci bá ! Visszaviszed az üres üvegeket azt veszel egy új SMR-t. A CiRMi meg lehet a postásé!-
Olyankor nem motorzunk
Olyankor nem motorzunk
Olyankor nem motorzunk