Csősztök!
Laci fijjú,rendszámos az SC Tudd meg nem volt-e barcikai gazdája,én meg megkérdezem holnapra a rendszámát.Ha ezek egyeznek,hagyd a csába!
Hogy te milyen hülye vagy:leutánnoztál előre...
Majbeszartam
ÜDV!
Segitségeteket kérném, hogy az országos Supermoto bajnokságban milyen kategóriák vannak? ( csak kérdem ) Van amatőr? mint pl. yamaha kupa? Vagy van Junior kategória, és az hány éves korig, milyen ccm-ben van?
Előre is köszi!
Peti
A legegyszerűbb dolog az, ha elmegy a paraszt (mint én ) a patikába, kér egy kis üvegcsébe (általában 2 dl-t adnak) PARAFFINOLAJAT, hazamegy, bekeni a letisztított ruhát vele és nincs több macera meg ilyen-olyan bőrápolóillat. Gyakorlatilag ez az cucc minden bőrápolószer alapanyaga, csak jó lehet, nem? . Csak egy szivacs kell hozzá, az olaj meg max. 500 pezeta és még a Louis-t sem kell macerányi érte .....
Laci fijjú,rendszámos az SC Tudd meg nem volt-e barcikai gazdája,én meg megkérdezem holnapra a rendszámát.Ha ezek egyeznek,hagyd a csába!
Hogy te milyen hülye vagy:leutánnoztál előre...
Majbeszartam
Segitségeteket kérném, hogy az országos Supermoto bajnokságban milyen kategóriák vannak? ( csak kérdem ) Van amatőr? mint pl. yamaha kupa? Vagy van Junior kategória, és az hány éves korig, milyen ccm-ben van?
Előre is köszi!
Peti
üresüveg: nemjó mert hordóban áll a pálesz.