Szia!
Rámvaló magamnak jobb áron tudok ruhát egyenlőre azt kell elkoptatnom, ami van, még jó. Egyébként tetszik.
56-ost nem lesz egyszerű eladni, boltban is van egy csomó, inkább 54-es kétrészes a keresett méret, majd idővel elviszik ezt.
Mi újság felétek?
Azon vacilálok, hogy eladjam-e a másik motorom
ne is mond Sanya, az agyam apró kicsi darabokban hever valahol a káosz mezsgyéjén.....itthon felejtettem a cuccot. a mai napon meg alkottam egy olyat, hogy a saját bmx elsőkerekemet úgy elfűztem, mint még senki másét SOHA! szóval a hétvégén relaxálnom kell.
Zsiráffal beszélgettünk ma a terveidről, vagyis a VASRÓL!
Szerintem fel kéne hívnod blokk ügyben, több érdekes dolgot mondott az SMR vs. EXC gyújtásról.
Ha még aktuális a dolog.
Holnap, ha az idő is engedi kimegyek a Hungaroringre. Nem pályázni (lesznek futamok), hanem valamelyik parkolójában kicsit ökörködni (egykerekezés gyakorlás, stoppie, stb), versenynézés a boxokból. Valakinek van kedve velem tartani?
Hancsákot nagyon szerettem, jókat lehetett rajta mosolyogni. Jókat leveleztünk a semmiről, de azt nagyon tudta.
Téged nem.
Komolyan nem akarok lesüllyedni egy szint alá, és kimoderáltatni sem akarom magam.
Mi lehet Foxyval? Rég nem hallottam felőle