Szerintem meg van értelme a 950 SM-nek.Sokkal jobban kellene mint egy 1000-es sportmoci,a v-2 es blokk tartósabb mint az egyhengeres társai, a rossz Mo-i utakra kiváló túramoci lehetne,és azért meg tudnék vele lepni egy két speedest.
Szerinted mire lehet használni egy ilyen vasat?
Nem értem, milyen választ vártál tőlem!? Kakucson 45,5"m-es köridőket megyek majd vele, a 0-áson 180-al egykerekezek a török kamionok között?
Való igaz, hogy ez egy rétegmotor, de hidd el az EXC után is van élet, vannak emberek akik pont egy ilyenre vágynak.
És tudják mire kell használni.
Miért csípné a szemem? Végülis ez egy szabad ország, mindenki olyna f.szságra k.rja el a pénzét amire csak akarja...de azért úgy érdekelt volna, hogy mégis mire szándékszol használni...mert én ezzel elég nagy gondban lennék...
Miért anyáználak le? Előre éreztem, hogy neked ez csípni fogja a szemed?
Hogy mire jó? Hmmm, bármit írhatok úgyis a fő irányvonal az, hogy kurva drága sznob motor.
Megvan az értelem hidd el, nem vagyunk egyformák!
Vagy éppen most állt be a motor alatta?
Csak kíváncsi voltam a véleményekre, jól gondoltam, hogy valakinek előjön az anyagi fóbiája...
Figyelj! Holnap megyek slick gumi lelőhelyre. Vigyek neked pár garnitúrát?
Csabi asszem jön velem.
Ha érdekel csörgj rám most, ne offoljunk.
nekem nagyon bejön
ez már szép! azthittem pedig kötomod lessz
majd igy fogsz integetni mindenkinek?
Nem értem, milyen választ vártál tőlem!? Kakucson 45,5"m-es köridőket megyek majd vele, a 0-áson 180-al egykerekezek a török kamionok között?
Való igaz, hogy ez egy rétegmotor, de hidd el az EXC után is van élet, vannak emberek akik pont egy ilyenre vágynak.
És tudják mire kell használni.
Hogy mire jó? Hmmm, bármit írhatok úgyis a fő irányvonal az, hogy kurva drága sznob motor.
Megvan az értelem hidd el, nem vagyunk egyformák!
Mielőtt leanyázol, hozzáteszem: a 950/990 SM-nak, meg a HP2 Megamoto-nak se sikerült még rájönnöm hogy mi értelme...
Én itt találtam.De szerintem van vaterán is.itt
ez univerzális lehet vagy minden motornak más az olajbetöltő nyilása.nyilván igen de azért hátha